artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2021. december 1. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Magyaróvári sertésszelet bulgurral, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Vaníliakrémes palacsinta gyümölcsöntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gyümölcsleves

Hortobágyi húsos palacsinta

Heti "B" menü:

Köménymagleves

Toroskáposzta

HETI MENÜ

Június 5-ig kell benyújtaniuk a felsőoktatásba felvételizőknek a jelentkezési határidő után megszerzett dokumentumok másolatait - közölte az Oktatási Hivatal és az Educatio kft. pénteken az MTI-vel.

 A közlemény szerint minden olyan dokumentumot, amely a jelentkezési határidő márciusi lejártáig még nem állt rendelkezésre - például az utolsó év végi bizonyítvány vagy az azóta megszerzett nyelvvizsga-bizonyítvány - június 5-ig pótolhatják a felsőoktatásba jelentkezők.

A hiányzó dokumentumokat a jelentkezők egyszerűen és gyorsan feltölthetik a Felvi.hu oldalról elérhető e-felvételiben. Ezzel a lehetőséggel azok is élhetnek, akik korábban jelentkezési lapot adtak be. Ehhez regisztrálniuk kell a honlapon, majd az e-felvételi belépéshez meg kell adniuk a felvételi azonosítószámukat. Fontos, hogy a feltöltött dokumentum jól olvasható legyen - írták.

Kitértek arra is, hogy a jelentkezéskor megadott sorrend a jelentkezési határidő lejártát követően egy alkalommal módosítható, ezt mesterképzésre (is) történő jelentkezés esetén legkésőbb június 24-ig, felsőoktatási szakképzésre, alapképzésre és osztatlan mesterképzésre történő jelentkezés esetén július 10-ig lehet megtenni. A sorrendmódosításkor csak a korábban megadott jelentkezési helyeket lehet átrendezni, újabb képzés megjelölésére nincs mód.

A június 5-ét követően megszerzett dokumentumokat (például érettségi bizonyítvány, felsőfokú oklevél) legkésőbb július 10-ig pótolhatják mind a mesterképzésre, mind a felsőoktatási szakképzésre, alapképzésre és osztatlan mesterképzésre jelentkezők.

A dokumentumpótlásra, az adat-és sorrendmódosításra a honlapról elérhető e-felvételi rendszerben van lehetőségük a felvételizőknek.

Azoknak a jelentkezőknek, akiknek a dokumentumpótláshoz, sorrend- és adatmódosításhoz nem áll módjukban az e-felvételi rendszert használni, a dokumentummásolatokat, illetve a kérvényeket az Oktatási Hivatal postacímére küldhetik be (1380 Budapest, Pf. 1190).

A sorrend- és adatmódosításokhoz szükséges formanyomtatványok a honlapon a Kérvénytárban találhatók meg, azokat kitöltve és aláírva kell elküldeni az Oktatási Hivatal címére - olvasható a közleményben.