artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Február 2-án került sor a Nagyrabén megrendezett Ifjúsági Tehetségkutató és Művészeti Találkozóra a Barangoló Ifjúsági és Kulturális Egyesület szervezésében. - Pappné Vajda Erika Éva beszámolója

A rendezvényre Balogh Sándorné ifjúsági referens meghívását csoportjaink örömmel fogadták, hiszen kapcsolatunk már több évre tekint vissza, amelyekről szép emlékeket őrzünk. 

A meghívásnak az Igazgyöngy Alapítvány mind a négy hastánccsoportja eleget tett. Ovitól középiskolás korig, minden táncosunk megmutathatta, mit sikerült elsajátítania a hastánc rejtelmeiből. Szakadó esőben indultunk útnak koradélután, huszonkilenc gyermek és az őket kísérő felnőttek. A kocsi konvoj kígyózott végig Bakonszegen át Nagyrábéra, ahol csatlakozott hozzánk a zsákai Kenza gyermek hastánccsoport egy triója.

 

 

 

 

 

 

Külön köszönet a szülőknek az összefogásért, hiszen nélkülük nem jutottunk volna el erre a találkozóra!

A gyerekek nagyon élvezték az egész rendezvényt, hiszen 11 település kis diákjai mutatták be, mivel foglalkoznak szabadidejükben. A csoportokat négytagú zsűri értékelte, akiktől kaptunk hasznos tanácsokat és nem utolsósorban dicséretet is. A remek szervezésnek köszönhetően zökkenőmentesen zajlott az előadásunk, pedig a hangosítást is gyerekek biztosították nagyon ügyesen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a nap a gyerekekről szólt, gyerekeknek! Büszke vagyok a kis táncosaimra, mert igaz még kicsikék és jól meg voltak ijedve, de nagyon ügyesen és lelkesen táncoltak a sok-sok idegen ember előtt! A nagyok persze már profin, méltón az elmúlt évekhez.

Mindenkinek szép napsütéses napokat kívánunk!

Erika és a hastáncos lánykák

You have no rights to post comments