artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2021. december 7. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tejfölös zöldbableves

Búbos csirkemell karika burgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Meggymártás pirított darával, párolt szelettel

Heti "B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és AMI Akkreditált Kiváló Tehetségpont címéhez méltóan igyekszik végezni a tehetséggondozást az intézményben. A kitartó, lelkes, szakszerű tehetséggondozó tevékenység következtében az eredmények sem maradnak el.

Kis Matematikusaink újabb kiemelkedő sikereket értek el az elmúlt időszak két rangos matematika versenyén is.

A Bolyai Matematika Verseny megyei fordulójában az 5. évfolyamosok Bohács István, Erdei Zsófia, Tóth Tamás, Török Gréta összetételű csapata az előkelő második helyen végzett, sok iskola csapatát maga mögé utasítva.

A Benedek Elek Megyei Matematika versenyről az 5. évfolyamosok közül Bohács István 2. helyezéssel, Tóth Tamás 3. helyezéssel, Tóth Tamás 4. helyezéssel, Török Gréta 5. helyezéssel tért haza. A 6. évfolyamosoknál Tikos Valéria nem talált legyőzőre, de Balogh Sára 4. helyezése, Tóth Bettina 7. Erdélyi Nóra 10. és Pásti Zoltán 11. helyezése is figyelmet érdemel a népes mezőnyben. 7. évfolyamon Fekete Fanni szintén első helyezéssel büszkélkedhet, a szintén a Rákóczis Nagy Imrét a másodok helyre maga mögé utasítva, Bukta József is az élmezőnyben, a 7. helyen végzett. A nyolcadik évfolyamot Tóth Nóra képviselte, aki 10. helyezésével szintén az élmezőnyt gyarapította.

Az 5. évfolyamosokat Erdeiné Vincze Anita, a 6. 7. 8. évfolyamosokat Tornyiné Kertész Denise tanárnők segítették a kiváló eredmények eléréséhez.

A Benedek Napok megyei versenyein énekeseink, prózamondóink is kitettek magukért. Kiss Boglárka a prózamondó versenyen az első helyen, Gál Csaba a helyesírók között a 7. helyen végzett. Török Laura elsősként debütálva az alsósok népdalversenyén a 3. helyet szerezte meg. Kiss Boglárka győzelem sorozata a Sinka István Városi Könyvtár által rendezett mesemondóversenyen sem szakadt meg, őszi verseny sorozatát az Erzsébet királyné tiszteletére Gödöllőn megrendezett országos prózamondó verseny megnyerésével koronázta meg.

II. korcsoportos labdarúgó fiaink a Diákolimpia őszi városi fordulójában az 1. helyen, a Bozsik program őszi fordulójában Szentpéterszegen a 3. helyen végeztek.

Kézilabdás fiaink, rendszeresen szerepelnek az Országos Serdülőbajnokságban, több kupán és kézilabda tornán szerepeltek eredményesen, és ugyanezt mondhatjuk el kézilabdás lányainkról is.

Gratulálunk kiváló eredményeihez, szorgalmukhoz, kitartásukhoz, mind a tanulóinknak, mind a felkészítő pedagógusoknak. Kívánunk eredményes felkészülést és hasonló eredményeket a tavaszi időszak versenyeihez. Hozzon nekik a télapó sok szép ajándékot, az iskola az első három helyen végzettek számára adott igazgatói dicsérettel járult hozzá az ajándékozáshoz.

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola
tantestülete