artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és AMI Akkreditált Kiváló Tehetségpont címéhez méltóan igyekszik végezni a tehetséggondozást az intézményben. A kitartó, lelkes, szakszerű tehetséggondozó tevékenység következtében az eredmények sem maradnak el.

Kis Matematikusaink újabb kiemelkedő sikereket értek el az elmúlt időszak két rangos matematika versenyén is.

A Bolyai Matematika Verseny megyei fordulójában az 5. évfolyamosok Bohács István, Erdei Zsófia, Tóth Tamás, Török Gréta összetételű csapata az előkelő második helyen végzett, sok iskola csapatát maga mögé utasítva.

A Benedek Elek Megyei Matematika versenyről az 5. évfolyamosok közül Bohács István 2. helyezéssel, Tóth Tamás 3. helyezéssel, Tóth Tamás 4. helyezéssel, Török Gréta 5. helyezéssel tért haza. A 6. évfolyamosoknál Tikos Valéria nem talált legyőzőre, de Balogh Sára 4. helyezése, Tóth Bettina 7. Erdélyi Nóra 10. és Pásti Zoltán 11. helyezése is figyelmet érdemel a népes mezőnyben. 7. évfolyamon Fekete Fanni szintén első helyezéssel büszkélkedhet, a szintén a Rákóczis Nagy Imrét a másodok helyre maga mögé utasítva, Bukta József is az élmezőnyben, a 7. helyen végzett. A nyolcadik évfolyamot Tóth Nóra képviselte, aki 10. helyezésével szintén az élmezőnyt gyarapította.

Az 5. évfolyamosokat Erdeiné Vincze Anita, a 6. 7. 8. évfolyamosokat Tornyiné Kertész Denise tanárnők segítették a kiváló eredmények eléréséhez.

A Benedek Napok megyei versenyein énekeseink, prózamondóink is kitettek magukért. Kiss Boglárka a prózamondó versenyen az első helyen, Gál Csaba a helyesírók között a 7. helyen végzett. Török Laura elsősként debütálva az alsósok népdalversenyén a 3. helyet szerezte meg. Kiss Boglárka győzelem sorozata a Sinka István Városi Könyvtár által rendezett mesemondóversenyen sem szakadt meg, őszi verseny sorozatát az Erzsébet királyné tiszteletére Gödöllőn megrendezett országos prózamondó verseny megnyerésével koronázta meg.

II. korcsoportos labdarúgó fiaink a Diákolimpia őszi városi fordulójában az 1. helyen, a Bozsik program őszi fordulójában Szentpéterszegen a 3. helyen végeztek.

Kézilabdás fiaink, rendszeresen szerepelnek az Országos Serdülőbajnokságban, több kupán és kézilabda tornán szerepeltek eredményesen, és ugyanezt mondhatjuk el kézilabdás lányainkról is.

Gratulálunk kiváló eredményeihez, szorgalmukhoz, kitartásukhoz, mind a tanulóinknak, mind a felkészítő pedagógusoknak. Kívánunk eredményes felkészülést és hasonló eredményeket a tavaszi időszak versenyeihez. Hozzon nekik a télapó sok szép ajándékot, az iskola az első három helyen végzettek számára adott igazgatói dicsérettel járult hozzá az ajándékozáshoz.

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola
tantestülete

You have no rights to post comments