artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 28. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A FAI - Olasz Környezetvédelmi Alap, amelynek testvérvárosunk, Porcia civil szervezete, a ProPorcia Egyesület is tagja, minden évben kampányt indít "Szívünkhöz közel álló hely" címmel, azzal a céllal, hogy a látogatók támogatását összegyűjtse azon helyek iránt, amelyeket az emberek legjobban szeretnek, és fontosnak tartják megőrzését a jövő generációi számára.

 

A kezdeményezés célja a kulturális örökség védelme. Olyan épületeket és helyeket érint, amelyek különleges helyet foglalnak el az ott élők és az oda látogatók szívében.

A FAI 2012-ben Porciában érdeklődéssel követte a sok látogatót, akik a Villa Correr Dolfinba érkeztek - ez az épület ad otthont a Proporcia Egyesületnek, itt minden hétvégén tartanak különféle rendezvényeket, koncerteket, fesztiválokat, még Napóleon csatájának felelevenítését is - így a FAI küldöttsége úgy döntött, hogy Pordenone megyében a Villa Correr Dolfin épületét jelöli a támogatásra és megmentésre érdemes kulturális örökségként, mint az a hely, ami összehozza az embereket a tartományban.

Nagyon fontos, hogy minél több ember jelölje ezt az épületet, mert csak akkor van esély rá, hogy az épület felújítását támogassa az alapítvány. Kiemelkedően veszik figyelembe, ha külföldről is érkezik támogatás. Ezért kérik tőlünk, hogy aláírásunkkal jelezzük mi is, hogy a Villa Correr Dolfin "szívünkhöz közel álló hely"!

A honlapon sok képet láthatunk az épületről.

Szavazni lehet interneten vagy aláírásgyűjtő ív kitöltésével.

Internetes szavazáshoz kattintson a  linkre, majd a szívvel megjelölt ikonra kattinva ki kell választani a megyét (Select Province): Pordenone, a várost (Select a Town): Porcia és a helyet beírni (My Place I Love): Villa Correr Dolfin. A végén pedig egy regisztrációval egybekötött megerősítés is szükséges (Recommend this Place) A szavazás az e-mail címre érkező hivatkozásra való kattintással válik véglegessé.

 

Az aláírásgyűjtő ívet   kattintva tölthet le oldalunkról.

Az íven szereplő olasz feliratok sorrendben: Családi név, Utónév, Ország (HU), Város, Irányítószám, Cím, E-mail cím, Aláírás

Az aláírásgyűjtő íveket nyitvatartási időben (hétköznap 8-16.45 óra között) a Tourinform irodában, a Makk Kálmán Moziban és más közintézményekben, civil szervezeteknél lehet aláírni. Várjuk minden segíteni akaró civil szervezet, közintézmény, vállalkozás, üzlet segítségét, hogy minél több aláírást sikerüljön összegyűjteni.

Az aláírt íveket 2012. szeptember 10-éig kérjük átadni a Polgármesteri Hivatal I. emeleti titkárságára (108. vagy 103. sz. iroda).

Aki a e-mail címen névvel, címmel, telefonszámmal jelzi, hogy szívesen aláírná, annak - előre egyeztetett időpontban - helyébe visszük az ívet!

You have no rights to post comments