artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 29. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sóska krémleves

Cigánypecsenye hasábburgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2012. augusztus 24-én Berettyóújfaluban a Szent István téren, a Zenés Nyári Esték rendezvénysorozat harmadik felvonásaként a Zenevonat együttes lépett színpadra. A koncertről egy zeneszerető helyi lakos beszámolójával és  tudósítunk.

 

 

"Tegnap este Berettyóújfalu főterén első fellépésével elindult a Zenevonat!

Igazi sebesvonathoz méltó robogás volt ez, nem holmi pöfékelés, ugyanis színvonalas, de sajnos nagyon rövid koncertjükkel, -mellyel számomra a 20 évvel ezelőtti helyi zenei életet idézték fel- igazán felpezsdítették a hőségtől elalélt városunk főterének hangulatát. A zenekart első útján "elkísérő" közönség - akik közül sokan úgy érkeztek, hogy felfigyeltek az ablakukon beszűrődő zajra, majd fogták gyermeküket, kerékpárjukat, vagy házi kedvencüket és lesétáltak megnézni, mi is készül valójában - reakciója is ezt tükrözte.

Egy hatékonyabb promóciónak köszönhetően legközelebb biztosan rajongókkal telt szerelvényekkel, akadály nélkül roboghat majd tovább a Zenevonat, hiszen a feltételek adottak: Ökrös Éva hangja mit sem kopott Graffitis korszaka óta, "A Fiúk" pedig igazi profi zenészekhez méltóan szólaltatták meg hangszereiket. A régi dalok ma is ugyanúgy szólnak és épp annyira aktuálisak mint  anno. Bátran felvehetik és biztosan fel is veszik a versenyt bármelyik magyar vagy külföldi zenekarral. Sokan  reméljük, ez az este egy hosszú vonatozás kezdő állomása volt.

Magam és zeneszerető társaim nevében további sok sikert kívánok! "

 

You have no rights to post comments