artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 29. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sóska krémleves

Cigánypecsenye hasábburgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A városunkban először megrendezésre kerülő Szélső Érték Természetbarát Kulturális Találkozó kapcsán Berettyóújfaluban élő embereket kérdeztünk meg, hallottak-e már az eseményről, mi a véleményük a kezdeményezésről. Legújabb riportunkban Balogh Józseffel beszélgettünk, aki a Katalin Motel és Étterem tulajdonosaként nagy  várakozással tekint a találkozó elé. 

 

 

Hallotál-e már a városunkban hamarosan megrendezésre kerülő 3 napos Szélső Érték Természetvédelmi Kulturális Találkozóról? Ha igen, honnan értesültél róla?

Igen,  plakáton is láttam  és az esemény              

Ismered-e a programokat? Szerinted színesek, érdekesek?
 
Igen végigolvastam, rengetegféle rendezvény lesz, itt  tényleg minden korosztály megtalálja majd a magának valót.
 
Van olyan konkrét fellépő, program,  amit nagyon vársz?
 
A rockkoncerteket nagyon szeretem, de a népi hagyományőrző programok is érdekelnek, sőt a modellezés egy gyermekkori hobbim volt, és a sportbemutatókat is kíváncsian várom.
 
Mit szólsz a kezdeményezéshez ?
 
Elismerésem az egész szervezőgárdának! Városunknak nagyon hiányzott már egy ilyen nagyszabású rendezvény. Többek között azért is örülök a kezdeményezésnek, mert a turizmusból élek és eddig jobbára csak az átutazó forgalomból számíthattunk bevételre. Egy ilyen több napos rendezvény maradásra ösztönzi a vendégeket, amiből mi vendéglátósok is profitálhatunk. Remélem ezzel a kezdeményezéssel egy olyan útra  lép a város, ami hosszútávon Berettyóújfalu idegenforgalmának növekedését eredményezi. Tehát maximálisan támogatom a rendezvényt, ahol csak tudom, reklámozom én is, hadd legyen minél sikeresebb, hisz azzal az egész város nyer.
 
Ismerőseidnek említetted már? Mi volt a reakciójuk?
 
Beszéltem már az ismerőseimnek róla és csak pozitív visszajelzést kaptam. Mindenki meg van lepődve, hogy egy háromnapos és ilyen nagy rendezvény lesz a mi kis városunkban, és egyben örülnek, hogy alkalmuk lesz kizökkenni a szürke hétköznapokból.
 
Van-e valami, amit hiányolsz a fesztivál programkínálatából?
 
Nincs hiányom semmilyen téren, de szerintem magán a rendezvényen elő fog majd jönni mi is hiányzik, és  utána lehet korrigálni, módosítani .
 
A válaszok alapján az utolsó kérdés szerintem már nem is kérdés! Ott leszel a rendezvényen?
 
Természetesen én is ott leszek, és minél több programot szeretnék látni.
 
A részletes programot olvashatják.

You have no rights to post comments