artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 4. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2013. február 16-án a berettyóújfalui Kabos Endre Városi Sportcsarnokban megrendezésre került a Bajnóca Néptáncegyüttes II. Jótékonysági bálja. A hajnalig tartó mulatsághoz a talp alá valót a Rokkó Band biztosította.

 

 

 

A bálozókat az este folyamán színvonalas műsorral szórakoztatta az Igazgyöngy Alapítvány Keleti Gyöngyöcskék hastánccsoportja, az Igazgyöngy Művészeti Iskola társastánc csoportja és a Bajnóca Néptáncegyüttes csoportjai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ízletes vacsorát követően ismét feltöltődött a táncparkett, majd tombolahúzás következett, amely után a szerencsés nyertesek jobbnál jobb ajándékokkal lettek gazdagabbak. A tombolahúzás után ismét a táncos lábú vendégeké lett a főszerep, és a hajnali táncversenyen a táncosok legjobbjai megmutathatták jártasságukat és tehetségüket többféle táncstílusban. A verseny dobogós helyezettjeit a báli zsűri díjjal jutalmazta. A legkitartóbbak kora reggelig táncoltak és énekeltek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Bajnóca Néptáncegyüttes a bálból befolyt összeget az együttes működésére és fejlesztésére fordítja.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves vendégünk részvételét, és reméljük, hogy jövőre is hasonlóképpen jót szórakozhatunk együtt, illetve akik idén nem tudtak eljönni, jövőre velünk mulatnak majd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vacsorát a Jani Csárda, a díszítést pedig Szító Márta készítette. Köszönjük továbbá minden támogató, a képviselő testület és a szülők segítségét egyaránt.

Papp Tünde, az együttes tánckarvezetője és Turzó Renáta művészeti vezető

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments