artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A zenekarban eltöltött tizenkilenc évnyi közös munka után távozik a Tankcsapda gitárosa Molnár Levente Cseresznye. A távozás oka az együtt töltött évek alatt megfáradt emberi kapcsolat, amiről a legnépszerűbb hazai rockzenekar alapítója Lukács László így nyilatkozott:

„Cseresznyével közel húsz évet dolgoztunk együtt. Rengeteg sikert éltünk át, de sajnos az elmúlt időszakban már azt éreztem, hogy ez a kapcsolat nagyon elfáradt, nem találjuk a közös hangot. Egy párkapcsolathoz tudnám hasonlítani, amikor már túl gyakran jönnek a hullámvölgyek, és ha ezek egyre csak sűrűsödnek, elgondolkodik az ember a jövőt illetően. Talán lehetne még így is egymás mellett dolgozni, de ez már nem lenne őszinte, sem a rajongók sem pedig egymás felé. A Tankcsapda viszont nem erről szól. Jelenleg is születnek új dalok, készülünk az új lemezre, rengeteg elképzelésünk van, ezért be kellett látnunk, külön utakon kell mindezt folytatni. Szeretnénk ez úton is köszönetet mondani neki, és csak a legjobbakat kívánjuk Leventének a jövőben.”
Cseresznye gondolatai a válásról:
„Igazából még mindig felfoghatatlan nekem ez az egész, reggel, ha felkelek, végig kell gondolnom, hogy csak álom volt vagy mi…na szóval, ahogy a házastársak szokták mondani Laci kiszeretett belőlem. Persze nem semmi 20 évet egymás mellett lehúzni, ennyi idő alatt nagyon sok minden jó, rossz történik egy kapcsolatban, örülés, összeveszés, bulizás stb. Nagyon sok mindent átéltünk együtt, ez már nem elvehető. Úgy gondolom, hogy az az egység, egységes kép, ami a Tankcsapdát képviselte, sőt egyik meghatározója volt, megbomlott. Egy nagyobb pihenő és itt a lelki dolgokról beszélek elsősorban, ráfért volna mindenkire. Mivel nem volt alkalmam elbúcsúzni a közönségtől, barátoktól, ismerősöktől ezt most teszem meg. Szóval nagyon köszönök mindent, örülök, hogy részese lehettem a shownak, itt nőttem fel köztetek, tőletek lettem „valaki”, konkrétan Cseresznye. Szóval nagy köszönettel tartozom mindenkinek, akik mellettünk voltak és segítették a zenekar pályafutását, végigkísérték a fejlődésünket. Nagyon nagy dolog, hogy egy kis debreceni zenekarból ide jutottunk ahol ma tart a Tankcsapda, és ezt nélkületek, a közönség nélkül nem tudtuk volna elérni, sziasztok! Részemről R.I.P.”

A Tankcsapda december 29-én a Főnix Csarnokban teltház előtt búcsúztatta a 2011-es évet. A zenekari munkát januárban már az új dalok írásával folytatják, április elején pedig újra turnéra indulnak. Azt, hogy ki lesz Cseresznye utódja, egyelőre nem lehet tudni, Lukácsék keresik az új gitárost.
 

You have no rights to post comments