artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 20. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Mint arról már többször is beszámoltunk, a Tama Hungary Kft. általában kreatív eseményekkel, új hagyományok megteremtésével ismeri el munkatársait, a sablonostól eltérő módon mond köszönetet alkalmazottainak a kiváló munkáért. Így történt ez most is, amikor -a tavalyi nagy sikernek köszönhetően- húsvét előtt újra megszervezték berettyóújfalui telephelyükön a TAMA termelői piacot, ahol dolgozóik a helyi és környékbeli gazdák portékáiból válogathattak, sőt, a vásárláshoz 7000 Ft értékű kupont is kaptak. KÉPGALÉRIA

Győrfi Sándor, a cég ügyvezető igazgatója elmondta, a helyi termelők bevonása maximálisan illeszkedik a TAMA társadalmi felelősségvállalási programjához, mivel a cég mezőgazdasági csomagolótermékeket, bálahálót és bálazsineget gyárt - amelyeket gazdák vásárolnak meg, ezáltal a cég tevékenysége szorosan köthető a mezőgazdasághoz. De ezen túlmenően igyekeznek a helyi kisvállalkozókat, szolgáltatókat is prioritásként kezelni, és ha csak egy mód van rá, akkor az aktuális feladatokban az ő segítségüket veszik igénybe. Így történt ez legutóbb is, amikor két helyi buszmegálló felújításával a berettyóújfalui Vilex94 Kft.-t bízták meg.

ujra Tama termeloi vasar 52ujra Tama termeloi vasar 26


"Azt valljuk, hogy a város, a helyi intézmények, a sportélet és a termelők támogatásával tudjuk honorálni a közösségnek azt, hogy a sikeres cégek közé tartozhatunk."


Az ügyvezetőtől azt is megtudtuk, munkatársaik nagy értéket képviselnek a cég számára, ezért próbálnak lehetőségeikhez mérten a jólétükhöz mindent biztosítani - anyagilag és emberileg egyaránt. A termelői piaccal húsvét előtt olyan minőségi, biztos beszerzési forrást igyekeztek teremteni, amelynek köszönhetően megkönnyíthetik az ünnepi készülődést számukra. Figyelembe véve az inflációs hatást, a tavalyi évhez képest 40 százalékkal emelték az erre az alkalomra kibocsájtott Tama ajándékkupon értékét.

ujra Tama termeloi vasar 19ujra Tama termeloi vasar 20

Praczuné Mózes Rita, a Tama Hungary Kft. HR menedzsere örömét fejezte ki, hogy dolgozóik nagy része idén már a családjával együtt érkezett a vásárba, így sok kisgyermek, babakocsi színesítette a hamisítatlan piaci hangulatot, igazi közösségi élményt teremtve ezzel. Azt is megtudtuk, idén igyekeztek bővíteni a termékpalettát, remélik, hogy mindenki megtalálta az igényeinek megfelelő „vásárfiát”.

Megkértünk néhány dolgozót, mondja el véleményét a rendezvényről, mit szól a lehetőséghez, hogy ilyen formában is beszerezheti az ünnepekhez szükséges élelmiszereket. Szűcs Gergő, aki a kötő üzemben dolgozik, szimpatikus gesztusnak értékeli ezt a kezdeményezést a cég részéről. Tavaly és az idén is bevásárolt a családja részére, mindeközben pedig az árusokkal, a munkatársaival beszélget, kikapcsolódik. Balla István, a háló részleg munkatársa leginkább a füstölt árut és a kézműves sajtokat részesíti előnyben, és nagyon örül a lehetőségnek, ugyanis egyrész a beosztása, másrészt az otthoni teendői miatt nincs ideje a városi piacra kijárni. Feleségével érkeztek a Tama termelői piacra, ahol a vásárlás után egy közösen elfogyasztott lángosra is jutott idejük.

ujra Tama termeloi vasar 05ujra Tama termeloi vasar 14

A második Tama termelői piacon részt vettek:

HÚSÁRU

Pázmándi Sándor

Tóth Hús Debrecen

Nosztalgia HúsVilág 

SAJT

Gyugos Sajt - Derecske

MÉZ

Papp Eszter

KÜRTŐS KALÁCS

Bereczki Szabolcs

LÁNGOS

László Csaba

ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS

Ilisz Jánosné

EGYÉB

Farkas Richárd - Nagyiféle lekvár, dzsem, szörp

Molnár Tamás - Parajdi só, só párna, sópipa, fürdősó, sószappan, szörp, zakuszka, lekvár

Nagyné Ungvári Andrea - Napraforgó, repce olaj

Üvegbe zárt Hajdúbagos - Kézműves szörpök, befőttek, savanyúságok, lekvárok

Kovácsné Boka Fanni - Édesség

Vígh Viktória - Húsvéti dekoráció

ujra Tama termeloi vasar 03ujra Tama termeloi vasar 38

A tavalyi rendezvényről ismerős árusok mellett idén új arcokat is felfedeztünk, Kovácsné Boka Fanni például először vett részt a vásárban, kézműves bonbonokkal, macaronnal, pohárkrémekkel, mini fánkkal és egyéb nyalánkságokkal várta az érdeklődőket. Mint mondta, a cukrász tevékenységet 5 éve, családi indíttatásból, hobbiként kezdte, de mára már a munkájává vált. Megrendelésre készít tortákat, süteményeket és különféle divatos édességeket (bonbon, pillecukor, macaron, pohárkrém stb.), melyekhez minőségi alapanyagokat használ. Berettyóújfaluban, a Maurizio pizzériában rendszeresen elérhetők az általa készített finomságok.

ujra Tama termeloi vasar 51ujra Tama termeloi vasar 21

Suta Gergő őstremelő - aki már tavaly is részt vett portékáival a vásárban - hat éve kezdte vállalkozását, hentes termékekkel (pl. füstölt áruk, nyers termékek, hurka, kolbász) és mézzel foglalkozik. Feleségével együtt nagyon jó élményekkel és sok új vásárlóval zárták a tavalyi Tama termelői piacot, ezért az idén is szívesen tettek eleget a meghívásnak. Nemrég jött létre a Nosztalgia Hús és MézVilág elnevezésű közösségi oldaluk, amely bemutatja a kis családi gazdaságuk történetét, mindennapjait, a házaspár környezethez való viszonyulását, életfilozófiájukat, illetve segítséget nyújt a vásárlókkal való kapcsolattartásban is.

A vásár érdekessége volt, hogy a Best FM rádió is kitelepült a helyszínre, ahol először Győrfi Sándor, a Tama Hungary Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte a hallgatókat, majd a dolgozóknak lehetőségük nyílt az éteren keresztül dalokat kérni-küldeni, illetve üzenni szeretteiknek, barátaiknak. Ezen a napon a rádiós nyereményjáték is a TAMA-ról szólt, a kvízkérdésekre adott helyes válaszokat a cég által felajánlott ajándékcsomagokkal honorálták.

ujra Tama termeloi vasar 55

You have no rights to post comments