artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 20. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Berettyóújfaluban székelő Tama Hungary Kft. már számos alkalommal bizonyította, mennyire fontos számukra a társadalmi felelősségvállalás; adományaikkal rendszeresen támogatják városunk intézményeit, civil szervezeteit, sportegyesületeit, miközben jelentős lépéseket tesznek a közvetlen környezetünk megóvása érdekében is. KÉPGALÉRIA

Idén decemberben a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde lakóit lepték meg oly módon, hogy minden intézményt megajándékoztak egy-egy gyökeres ezüstfenyővel, melyre a lelkes Tama dolgozók és családtagjaik saját kezűleg készítettek angyalkákat nem másból, mint az üzemükben gyártott bálazsinegből.

Az ünnepélyes átadón Győrfi Sándor, a Tama Hungary Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, cégük számára kiemelten fontos a zöld szemlélet, ennek jegyében esett a választásuk a konténeres fenyőfákra, amelyeket az ünnep elmúltával a gyerekekkel közösen szeretnének kiültetni az óvodák kertjébe. Igyekeznek a régióban minél szélesebb körben ismertté tenni a cég tevékenységét és az általuk gyártott termékeket, ezért készültek a Tama angyalkák bálazsinegből, melyeket a dolgozóik nagyon nagy szeretettel alkottak az óvodák karácsonyfáira.

Tama angyalkák érkeztek a Vass Jenő oviba 01

Tóth Klára intézményvezető köszönetét fejezte ki az ajándékokért és elmondta, a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde minden tagintézményében folyamatosan zajlanak az egészségmegőrzéssel és a környezetvédelemmel kapcsolatos programok, hiszen az egészségtudatosságra nevelést nem lehet elég korán elkezdeni. Ezért is tartja nagyon hasznosnak a Tama Hungary Kft. kezdeményezését, mert így a gyökeres fenyő tovább élhet és az óvoda udvarát még sokáig fogja díszíteni.

Az eseményen a gyerekek karácsonyi versekkel, dalokkal köszönték meg az ajándékokat, majd közös fenyőfadíszítés következett. Végezetül Tóth Klára intézményvezető és Baloghné Antós Emese intézményvezető- helyettes bemutatta a vendégeknek a nemrég újjáépült Székhely Óvodát.

 

You have no rights to post comments