artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 16. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sárgaborsóleves pirított hagymával

Mediterrán csirkemell párolt rizzsel, wok zöldséggel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

"Ahogy azt a 2019. január 19-i, I. TAMA Kupa díjátadóján ígértük, a hagyományteremtő szándékkal megrendezett utánpótlás kézilabdatornát a sikerre való tekintettel idén újra megrendeztük a BMSE közreműködésével." - Praczuné Mózes Rita beszámolója.

Pont egy év telt el, az immár U13 korú gyerkőcök is nagyobbak, ügyesebbek lettek. A meghívott csapatok örömünkre más megyékből is szívesen fogadták a felkérést a tavaszi szezon kezdete előtti felkészülési időszakban. Csapatok érkeztek Karcagról, Kállósemjénből, Hajdúszoboszlóról, Nádudvarról és Nyíregyházáról.

Délelőtt a lányok küzdöttek egymással. Nagy harc bontakozott ki, mivel az első három csapat esetében körbeverés történt, így mindhárom csapatnak két győzelme és egy veresége lett. Az izgalmak a lőtt gólok számolása miatt az utolsó meccs végéig tartottak, végül az egymás elleni gólkülönbség miatt a BMSE lányai Balázsné Szabó Mária edző vezetésével örülhettek a győzelemnek.

Délben a díjátadók után rövid szusszanás és közös pizzázás következett. Délután a fiúk mérkőzéseire került sor. A Nádudvar csapata végig magabiztosan játszva, három győzelmet aratva szerezte meg az első helyet. Tahóczki Balázs edző tanítványai a BMSE színeiben nagy csatában, egyetlen góllal kaptak ki a Nyíregyháza csapatától, így végül a tavalyihoz hasonlóan, harmadik helyen végeztek.

Minden csapat oklevelet és érmeket, a tornagyőztes pedig kupát is kapott ereményük elismeréseként. A torna legjobb kapusa (lány/fiú) és gólkirálya/királynője külön tárgyjutalomban részesült.

A csapatoknak köszönjük a részvételt, jó volt látni a sok színvonalas mérkőzést és a boldog gyermekarcokat!

Eredmények:
Lányok
I. helyezett BMSE
II. helyezett Sütő Kézisuli
III. helyezett KK Hajdúszoboszló
IV. helyezett Kállósemjéni SZSE

Fiúk
I. helyezett Nádudvari ASK
II. helyezett Nyíregyháza SN KFT
III. helyezett BMSE
IV. helyezett Hajdúszoboszlói KSKE

Újra csak ezt tudjuk ígérni: ha jól éreztétek magatokat jövőre veletek ugyanitt!

Az eseményen készült fotók a Tama Hungary hivatalos Facebook oldalán találhatók!

You have no rights to post comments