artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A biharkeresztesi rendőröknek olyan információ jutott a tudomására, hogy egy berekböszörményi férfi a 30 éves fiával új pszichoaktív anyagot és kábítószert árul a községben és a környező településeken. A nyomozók részletes adatgyűjtést végeztek és számos bizonyítékot gyűjtöttek be S. Árpáddal és fiával, H. Arnolddal szemben, majd 2021. december 19-én elfogták, majd előállították őket a rendőrőrsre.

A kapcsolatrendszerük feltérképezése további két kábítószer-terjesztő előállítását eredményezte. A biharkeresztesi R. Sándortól amfetamin származékot, míg a magyarhomorogi G. Józseftől új pszichoaktív anyagot vásároltak rendszeresen továbbértékesítési céllal. A rendőrök több helyszínen is kutatást tartottak. Fehér port, kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint a mérésükhöz és a csomagolásukhoz szükséges kellékeket találtak és foglaltak le.

A nyomozók mind a négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit az illetékes járásbíróság 2021. december 22-én S. Árpád, R. Sándor, valamint G. József esetében elrendelt, míg H. Arnold bűnügyi felügyeletéről döntött.

A rendőrök vagyonvisszaszerzés keretében készpénzt és aranyat is lefoglaltak a legális jövedelemmel nem rendelkező férfiaktól.

A Biharkeresztesi Rendőrőrs az apával és fiával szemben kábítószer-kereskedelem, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaéles bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, míg R. Sándornak kábítószer-kereskedelem, G. Józsefnek pedig új pszichoaktív anyaggal visszaéles bűntett gyanúja miatt kell felelnie.

You have no rights to post comments