artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Magyarországon emelkedő tendenciát mutató koronavírus fertőzések miatt 2020. augusztus 31-én, hétfőtől, a Gróf Tisza István Kórház minden osztályán látogatási tilalom lép életbe.

Az elrendelt látogatási tilalommal kapcsolatos kiegészítő információk:

1: a teljes látogatási tilalom 2020. augusztus 31-től (hétfő) visszavonásig érvényes.
2: a látogatáson kívüli személyes kapcsolattartási jogokat (az Egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvényben foglaltak szerint) biztosítjuk a következők szerint:

A súlyos állapotú betegeknek joga van arra, hogy az általa megjelölt személy mellette tartózkodjon.A kiskorú betegnek joga van arra, hogy szülője, törvényes képviselője, illetőleg az általa vagy törvényes képviselője által megjelölt személy mellette tartózkodjon.

Szülő nőnek joga van arra, hogy az általa megjelölt nagykorú személy a vajúdás és a szülés alatt folyamatosan vele lehessen, a szülést követően – amennyiben az ő vagy újszülöttje egészségi állapota nem zárja ki – újszülöttjével egy helyiségben helyezzék el.

A beteget megilleti a vallási meggyőződésének megfelelő egyházi személlyel vagy vallási egyesület vallásos szertartást hivatásszerűen végző tagjával való kapcsolattartásnak és vallása szabad gyakorlásának joga.

A törvény adta joggal élőkre is vonatkozik az egyéni védőeszközök szabályos és folyamatos viselésének kötelme, illetve kötelesek betartani az egészségügyi személyzet kéréseit, utasításait. Más beteget nem látogathatnak, az osztályon csak a beteg mellett tartózkodhatnak, az egészségügyi ellátást nem zavarhatják.

3: A látogatási tilalom életbe lépésével párhuzamosan a hozzátartozók, látogatók által a bent fekvő betegek részére behozott csomagok átvételét 7-17 óra között végezzük és az osztályokra történő eljuttatásáról gondoskodunk. (Kérjük, hogy gyorsan romló élelmiszereket ne küldjenek be.)

4: az Intézeten belüli közforgalmú gyógyszertárat a fenti időponttól csak a kórházi dolgozók, illetve a szakrendelőkben gyógyszerjavaslatot, receptet kapott betegeink vehetik igénybe. A bankautomatát szintén csak dolgozóink, bent fekvő betegeink illetve a szakrendelőben megjelent betegek vehetik igénybe.


Berettyóújfalu, 2020. augusztus 29.

You have no rights to post comments