artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Tisztelt Sportolni Vágyók! Tekintettel a jelenlegi Kormány-intézkedésekre, a koronavírus elleni védekezés új szintjére, és a megtekintett körülményekre, tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. május 7-től újra engedélyezzük a Kórház területén lévő teniszpálya és konditerem sportolási célú használatát.

gtikTekintettel azonban arra, hogy a mi feladatunk elsősorban a kórházi betegek és dolgozóink fertőzés elleni védelmének maximális biztosítása, az alábbi kéréseink – feltételeink – lennének az újranyitással kapcsolatban:
- a sportolók kizárólag a kórházi hátsó (teher) portán keresztül közlekedjenek
- minden belépéskor az ottani biztonsági beléptetési szabályoknak megfelelő eljárásrendnek alá kell vetniük magukat
- csak a teniszpálya melletti salakos parkolóig mehetnek, és onnan csak a teniszpálya irányába közlekedjenek – a Kórház belső területeire ne menjenek
- a létesítményben a személyes biztonsági térközöket tartsák meg, illetve egy helyiségben (öltözőben) egyidőben csak egy fő tartózkodjon.
- az eddig is biztosított kézfertőtlenítési lehetőséget mindenki használja, illetve zárt térben az egyéni védőeszközök használata is javallott (kesztyű, szájmaszk)

Amennyiben a járványhelyzet nem a reményeink szerint alakul (esetleg a Kórházunkban is COVID-pozitív betegek jelennek meg), újra a szigorúbb eljárásrendet kell életbeléptetnünk, mely a sportolási lehetőségeik korlátozásával járhat. Erről aktuálisan ismét értesítjük Önöket.

Köszönjük az együttműködésüket és türelmüket, mindenkinek jó sportolást kívánunk!
Vigyázzanak egymásra!

You have no rights to post comments