artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Gróf Tisza István Kórházban 2019. október 25-én került sor az intézmény 91 éves fennállását ünneplő rendezvényre.

Mint ahogy az a bevezetőben is elhangzott, a szervezők egy olyan formát kerestek, mely méltó az emlékezéshez, és nem egy szokványos ünnepi rendezvény. Ezt Dr. Papp Ivett, a bér- és munkaügyi csoport vezetője, az esemény moderátora is kiemelte. A köszöntőben elhangzott, nagy örömükre és büszkeségükre a Sürgősségi Betegellátó osztály csapata a Magyar Szakdolgozói Kamara által szervezett Országos Szakmai versenyen II. helyezést ért el!

A csapat tagjai:

Élesné Kiss Éva, Kiss Mónika, Darabont Katalin és Rózsás Tímea voltak.

Tudományos előadások 07Tudományos előadások 05

Dr. Muraközi Zoltán főigazgató köszöntőbeszédében elmondta: Dr. Osváth Péternek, a Szülészet-Nőgyógyászat osztályvezetőjének volt az ötlete, hogy a Kórházban dolgozó rezidenseknek és szakorvos jelölteknek hirdessenek egy tudományos „versenyt”, ahol mindenki a saját szakterületéről egy előadással nevezzen, és a legjobbak ezt egy rendezvényen előadhatják. Az ötlet nagy sikert aratott, hiszen 14 előadás-tervezetet nyújtottak be a jelentkezők. A szakmai bírálóbizottság és a kórházvezetés közös döntéseként mindenki előadhatta az előadását, és ez a tudományos bemutató lett a kórházi születésnapi rendezvény fő eleme.

Tudományos előadások 10Tudományos előadások 06Tudományos előadások 09

Az élvezetes, helyenként komoly kutatómunkát és szakmai tartalmat felvonultató előadásokat a jelenlevők nagy érdeklődéssel hallgatták, a Dr. Böszörményi Nagy Géza terem ülőhelyei folyamatosan teltek voltak. Míg szünetben a résztvevőket és az érdeklődőket állófogadáson látták vendégül, a szakmai zsűri az előadásokat elemezte, majd kialakította a végeredményt:

Tudományos előadások 02Tudományos előadások 03Tudományos előadások 04Tudományos előadások 01

Szakmai díjazottak:

  • III. helyezett: Dr. Cheregi Brigitta (Szülészet-nőgyógyászat osztály: A rendellenes méhvérzés diagnosztikája és kezelése)

  • II. helyezett: Dr Szénási Zsuzsanna (Belgyógyászat osztály: Anticoaguláns terápia belgyógyászati osztályunkon)

  • I. helyezett: Dr Pete László (Központi Aneszteziológia - Inzenzív Betegellátó osztály: A bed-side UH vizsgálat alkalmazása a mindennapi intenzív osztályos gyakorlatban)

    A hallgatóság szavazatai alapján közönségdíjas lett:
    Dr. Beke László (Traumatológia osztály: Az extensor apparatus sérülése az alsó végtagon)

You have no rights to post comments