artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Nagy volumenű felújítás kezdődött a berettyóújfalui kórház szülészeti osztályán. A több mint 130 millió forintos beruházásnak köszönhetően teljesen megújul a szülészet a Gróf Tisza István Kórházban.

Olyan tereket alakítunk ki, ami az új élet érkezését természetessé, család közelivé teszi, és a születést, a babával való együttlétet támogatja.

A Családbarát Szülészet pályázaton elnyert forrás segítségével a szülészeten olyan alternatív lehetőségek is elérhetővé válnak majd, mint a kádban szülés. Az eddigi nagy kórtermeket 1-2 ágyas, korszerűen felszereltekké alakítjuk, felújítjuk az előkészítő és vajúdó helyiséget, illetve a szülőszobát. A gyors befejezés biztosítása érdekében a szülő nőket és az újszülötteket átmenetileg egy - a kórház más területén elhelyezett - kisebb alapterületű részlegen helyezzük el. Éppen ezért, a látogatás nem javasolt csak a kialakított közösségi terekben, az anyák és az újszülöttek egészségének védelmében.

Az együttszülés feltételeit lehetőségeinkhez képest az ideiglenes szülőszobán is biztosítjuk.

A teljesen megújuló és korszerűsödő osztályt még ebben az évben átadjuk, addig megértést és türelmet kér a kórház vezetése. Az osztályunk dolgozói mindent megtesznek, ami emberileg és szakmailag elkövethető - ezen átmeneti időszak alatt is -, hogy pácienseink a lehető legjobb ellátásban részesüljenek. Minden szülőnővel orvosa egyeztet a felmerülő nehézségekről és közösen hozzák meg a mindkét fél számára elfogadható megoldást.

A Bettyó Szülészet dolgozói

You have no rights to post comments