artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Több mint kétmillió forint értékben kapott orvosi eszközöket a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gróf Tisza István Campus Gyermekosztálya a K&H Gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázatának köszönhetően. Az új berendezések tovább növelik a berettyóújfalui campus betegellátásának színvonalát.

Elektromos vérnyomásmérő öt különböző méretű mandzsettával, egy kilégzési hidrogén monitor 200 darab egyszer használatos kilégző szettel, valamint két ultrahangos inhaláló készülék érkezett a DE KK Gróf Tisza István Campus Gyermekosztályára a K&H Bank Gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázatán elnyert 2,2 millió forintnak köszönhetően. Az eszközöket a forgalmazó Rextra Orvosi Műszer Kereskedelmi Kft. képviselőjétől Hauck Csaba, az osztály főorvosa vette át.  

korhaz2korhaz3

- A most kapott új műszerek a magasabb szintű ellátást és a betegbiztonság növelését szolgálják. Ezzel komoly előrelépés történt az osztály műszerezettségének javításában – fogalmazott a berettyóújfalui campus igazgatója, Muraközi Zoltán. Hozzátette: a legnagyobb segítséget most a kilégzési hidrogén monitor beszerzése jelentette.

korhaz4korhaz4

Muraközi Zoltán elmondta, hogy szinte minden évben sikeresen vesznek részt a K&H Gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázatán, az elmúlt években így bővítették műszerparkjukat EKG készülékekkel, vérnyomásmérőkkel, laryngoscopokkal, illetve AMBU-ballonokkal.    

Sajtóközpont - OCs

You have no rights to post comments