artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban a sokéves hagyománynak megfelelően 2022. július 4-én, Semmelweis Ignác emlékére megtartott rendezvényen került sor az orvosi előléptetésekre, a kiváló dolgozói kitüntetések, igazgatói dicséretek, elismerések átadására. KÉPGALÉRIA

Az ünnepi rendezvényen Dr. Simkovics Enikő orvos igazgató köszöntötte a jelenlévőket. Köszöntőjében visszaemlékezett a tavalyi Semmelweis-napra, amikor a Morotva Ligetben szervezték meg az ünnepi rendezvényt, hogy megemlékezzenek az elmúlt időszak eseményeiről és a kórház dolgozóinak a járványhelyzetben végzett kitartó, odaadó munkájukról. Azóta ismét eltelt egy év és egy csendesebb nyári periódus után ősszel újabb járványhullámban kellet helytállni. Habár kevesebb emberrel voltak kénytelenek a felmerülő feladatokat megoldani, a korábbi tapasztalatok birtokában azonban mégis viszonylag könnyebben lehetett venni az akadályokat.

Az oltópontok működtetése szintén kihívást jelentett, főleg a személyi feltételek tekintetében. A februárban kirobbant orosz-ukrán háború hatására egy újabb hihetetlen helyzet elé álltunk mind egyéni, mind pedig közösségi szempontból – hívta fel a figyelmet Dr. Simkovics Enikő. A menekültpontokra készenlétet kellett biztosítani. Bízunk abban, hogy hamarosan véget ér ez az elképesztő helyzet.

Semmelweis nap01Semmelweis nap02

Személyi változások is történtek. Páran nyugdíjba vonultak, volt aki más intézetben folytatta szakmai fejlődését, vagy kórházon belül más munkakörben kezdett el dolgozni. Új, lelkes munkatársak is érkeztek és érkezni fognak, erősítve kórházunk csapatát. Bővült a diagnosztikai eszköztár is, megérkezett az MR készülék, mellyel szakavatott, hozzáértő kollégáknak kell egyre intenzívebb munkát végezniük.

Dr. Simkovics Enikő megköszönte a Gróf Tisza István Kórház valamennyi dolgozójának az odaadó, erőn felüli munkáját és lojális hozzáállását, valamint kitartásukat és összetartásukat, mert e nélkül nem lehetett volna ilyen hatékonyan dolgozni.

ORVOSI ELŐLÉPTETÉSEK:

Dr. Török Péter szakorvos, Pszichiátria osztály

Általános orvosi diplomáját a Nagyváradi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem, Orvosi Karán szerezte 2006-ban. Kórházunkban 2009. március 01-től dolgozik, 2017-ben pszichiátria szakvizsgát tett. A tizenhárom nálunk töltött év alatt számos nehéz helyzetben osztozott az osztályon dolgozó munkatársaival. Ezalatt rátermettségről, felkészültségről, tudásról, példamutató magatartásról tett tanúbizonyságot. Mindennapos munkája során hasznos tagja volt a pszichiátria osztálynak, annak minden területén megállta a helyét.

Semmelweis nap07

Szakmai és emberi teljesítménye alapján, a Kórház Vezető Testülete, az osztályvezető főorvos javaslata alapján, a Szakmai Vezető Testület támogatásával Dr. Török Péter szakorvost ADJUNKTUSSÁ nevezi ki.

 

Dr. Ben-Kane Francis adjunktus, Központi Anaesthesiológiai és Intenzív Betegellátó Osztály

1999-ben szerzett általános orvosi diplomát, majd 2006-ban aneszteziológiai és intenzív terápiás szakképesítést. 2000-2008. között a Kenézy Gyula Kórházban, majd 2008-tól 2011-ig Angliában dolgozott. Az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás osztályunknak 2012 óta munkatársa.

Munkáját az esetleg még fennálló apró nyelvi nehézségekhez mérten szorgalommal, odafigyeléssel végzi. A betegekkel, hozzátartozókkal, munkatársaival való kapcsolata jó. Nyitott az új modern technikai eljárások elsajátítására. Saját munkáját racionálisan szervezi és igyekszik egészségi állapotától függetlenül az Osztály és a munkatársai tevékenységét elősegíteni. Rendszeresen vállal az SBO-n is műszakokat, ezzel is segítve a Sürgősségi osztály és a kórház munkáját.

Semmelweis nap08

A Kórház Vezető Testülete, az osztályvezető főorvos javaslata alapján, a Szakmai Vezető Testület támogatásával Dr. Ben-Kane Francis adjunktust FŐORVOSSÁ nevezi ki.

 

Kiváló Dolgozó:

Dr. Válint Andrea osztályvezető főorvos, Sürgősségi Betegellátó Osztály

Dr. Válint Andrea 2000-ben végzett a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán, 2005-ben egészségügyi szakmenedzseri diplomát szerzett, 2007-ben oxiológiai szakvizsgát, 2010-ben oxiológia és sürgősségi orvostan szaképesítést szerzett. 1998 és 2007 között az Országos Mentőszolgálatnál dolgozott, ez idő alatt szabadidejében Debrecenben az orvosi ügyeleti ellátásban is részt vett. Számos speciális licensz vizsgát szerzett (ALS, ERC, EPLS, GIC, ACRM, RSI – ezek az elnevezések komolyan hangzanak, de komoly tudást és felkészültséget is igényel megszerzésük!).

2000 és 2007 között a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán a magyar és angol nyelvű diákoknak sürgősségi orvostani oktatást végzett. 2007 óta tagja a Sürgősségi Betegellátó osztály orvosgárdájának, sőt, 2020 szeptemberétől az osztályvezetői feladatokat is ellátja.

Számos előadás, publikáció szerzője és társszerzője.

Az egészségügy és Kórházunk iránt rendkívüli módon elhivatott, az elmúlt időszakban az SBO-n tapasztalt munkaerőhiány, a különböző, nem szerencsés változások okán jelentősen növekedett betegszám ellenére is példamutatóan, az osztály szinte minden dolgozójával egyetemben helyt állt.  Néha szabadidejét is feláldozva erőn felül teljesítette feladatait. Munkája, a kórház iránti lojalitása, embersége és rugalmassága minden munkatársunk számára követésre méltó.

Semmelweis nap09

Az orvos igazgató javaslatára a Kórház Vezető Testülete Dr. Válint Andrea osztályvezető főorvost KIVÁLÓ DOLGOZÓI ELISMERÉSBEN részesíti.         

 

Igazgatói dicséret:

Dr. Törös Attila főorvos, FESS Osztály

1991-ben végzett a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán, majd ettől kezdve a számos nevet megélt Gróf Tisza István Kórház szemész munkatársa lett, immáron lassan 31 éve. 1995-ben szerezte meg a szemész szakorvosi képesítését. 2003-ban adjunktusi, majd 2007-ben főorvosi kinevezést kapott. 2012-től megszűnéséig a szemészeti osztály megbízott vezetője volt, azóta a FESS osztály munkatársa.

A COVID járvány miatt kialakított osztályra már a kezdetektől áthelyezésre került, ahol lelkesen, látókörét és tudását szélesítve, a friss publikációkat tanulmányozva kezdett el dolgozni.  Zokszó nélkül, önként végezte az addig senki által nem ismert COVID hullám okozta kihívásokkal kapcsolatos, az embert testileg és lelkileg igénybe vevő feladatokat.

Emellett a másfél éve folyamatosan működő oltópont oszlopos tagjává vált, és a szinte állandó rendelkezésre állásával megkönnyítve az ellátó hely adta feladatok ellátását.

Semmelweis nap10

Az orvos igazgató javaslatára a Kórház Vezető Testülete Dr. Törös Attila főorvost IGAZGATÓI DICSÉRETBEN részesíti.

 

ÁPOLÁSI IGAZGATÓI KITÜNTETÉSEK:

Kiváló Dolgozó:

Csillag Anikó osztályvezető főnővér, Gyermekgyógyászat Osztály

1991 augusztusától dolgozik Kórházunkban, kezdetben ápolói munkakörben, jelenleg osztályvezető főnővéri munkakörben.

Munka mellett is folyamatosan képezte magát, először gyermek szakápolói képesítést, majd 2002-ben diplomás ápoló, 2014-ben pedig egyetemi okleveles ápolói végzettséget szerzett.

A főnővéri teendői mellett szerepet vállal az ápolási igazgató-helyettesi teendők ellátásában. Részt vett az első hullám alatt létrehozott COVID osztály munkájának koordinálásában, illetve mentorként az „Ápoló leszek” ösztöndíjas programban, és továbbra is aktívan tevékenykedik a fiatalok egészségfejlesztésében, képzésében. Több alkalommal szerepelt szakdolgozói tudományos üléseken, kongresszusokon előadóként illetve szervezőként. Kiemelkedő szakmai tudásán túl személyiségét a mosolygás és a nyitottság jellemzi, mely nagyszerű szakemberré és főnővérré teszi.

Semmelweis nap11

Az ápolási igazgató javaslatára a Kórház Vezető Testülete Csillag Anikó osztályvezető főnővért KIVÁLÓ DOLGOZÓI ELISMERÉSBEN részesíti.

 

Igazgatói dicséret:

Nagyné Gyöngyösi Éva részlegvezető, Belgyógyászat Osztály

Kórházunk Idegosztályán kezdte munkáját ápolói munkakörben. 2019-ben került a Belgyógyászatra, ahol kezdetben gazdasági nővéri feladatokat, majd részlegvezető főnővéri teendőket lát el. A részlegvezetést nagy precizitással, gondossággal végzi, segítve a Belgyógyászat osztályvezető főnővérének tevékenységét is, mely megmutatkozott a COVID- járvány elleni védekezés és osztályátszervezés során is. Empatikus magatartása, emberszeretete nem csak a betegekkel való bánásmódjában, hanem kollegái irányába is megnyilvánul. Felelősségtudata, tettrekészsége a belgyógyászati osztály hasznos tagjává teszi.

Semmelweis nap12

Az ápolási igazgató javaslatára a Kórház Vezető Testülete Nagyné Gyöngyösi Évát IGAZGATÓI DICSÉRETBEN részesíti.

 

Hajdu Gabriella szakápoló, Központi Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó Osztály

25 éve dolgozik a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó osztályon. A világjárvány kirobbanása óta, az elmúlt másfél évben az osztály, de a kórházunk minden dolgozójához hasonlóan, rendkívüli körülmények között, megfeszített tempóban, precízen, nagy odafigyeléssel végzi munkáját. Szerepet vállalt a Covid intenzív ellátásban, ahol az elvárt magas szakmai szinten teljesített. Hozzátartozókkal empatikus, munkatársaival jó kapcsolatot ápol. Rugalmas, segítőkész, hozzájárul az intenzív szakterületen gyakorlatot teljesítő tanulók tanításához.

Semmelweis nap13

Munkavégzése elismeréseként az ápolási igazgató javaslatára a Kórház Vezető Testülete Hajdu Gabriellát IGAZGATÓI DICSÉRETBEN részesíti

 

Szakács Istvánné ápoló, Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály

27 éve óta dolgozik kórházunkban, munkáját kisegítő munkakörben kezdte, és folyamatosan képezte magát, így szerzett érettségit, majd ápolói végzettséget. Szakmai tevékenységét a Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályon kezdte el, ahol a szakfeladatokat nagy odaadással, példamutatóan végzi. A pandémia időszakában aktívan részt vett a számára is szokatlan szakmai és lelki kihívásokat rejtő COVID betegek ellátásában. Munkája során optimizmus, bíztatás és jókedv sugárzik belőle. Munkatársaival közvetlen, nyitott, segítőkész.

Semmelweis nap14

Betegcentrikus szemlélete, szakdolgozói elhivatottsága és a munkához történő hozzáállása alapján az ápolási igazgató javaslatára a Kórház Vezető Testülete Szakács Istvánnét IGAZGATÓI DICSÉRETBEN részesíti.

 

Polgáriné Fekete Ildikó szakápoló, Sebészet Osztály

2008. óta dolgozik ápoló munkakörben kórházunkban. Munkáját, feladatait pontosan, kiváló szakmai felkészültséggel végzi. Betegekkel és hozzátartozókkal, valamint munkatársaival szemben nyitott, segítőkész.

Szakmai kiválósága mellett, kellemes kiegyensúlyozott személyisége is nyugodt hangulatot teremt, ami a sebészeti környezetben elengedhetetlen. Munkatársai számíthatnak rá, szakmai elkötelezettsége és hivatáshoz való hűsége révén bármely munkakörnyezetben feltalálja magát és hasznos tagjává válik a munkaközösségének.

Semmelweis nap15

Az ápolási igazgató javaslatára a Kórház Vezető Testülete Polgáriné Fekete Ildikót IGAZGATÓI DICSÉRETBEN részesíti.

 

Hálóné Nagy Krisztina szakasszisztens, Központi Gyógyszertár

30 éve dolgozik kórházunkban gyógyszertári asszisztensként. 2001-ben szerzett gyógyszerellátási szakasszisztensi képesítést. Munkáját lelkiismeretesen, odafigyeléssel, felelősségteljesen végzi. A Gyógyszertár területein bármilyen feladattal meg lehet bízni, sokoldalúság jellemzi, nyitott az új dolgokra, munkaidőn kívül is lehet rá számítani.

Semmelweis nap16

Munkáját nagy türelemmel, odaadással végzi, kollegáival és a betegekkel szemben segítőkész. Megbízható, rendszerető, munkája alapján az ápolási igazgató javaslatára a Kórház Vezető Testülete Hálóné Nagy Krisztinát IGAZGATÓI DICSÉRETBEN részesíti.

 

Csoportok:

Központi Anaesthesiológiai és Intenzív Betegellátó Osztály

A pandémia időszakában példás helytállást tanúsított a Központi Anaesthesiológiai és Intenzív Betegellátó Osztály minden szakdolgozója, akik nemcsak a Covid-intenzív ellátásban, hanem az egyéb intenzív ellátást igénylő betegek ápolását is biztosították.  A COVID helyzetre reagálva empátiával és kellő szaktudással álltak és jelenleg is állnak helyt. Az egymásra utaltság a munkatársak közötti kapcsolatot megerősítette, és köszönhetően segítőkészségüknek és összetartásuknak nem roppantak össze az óriási, eddig nem tapasztalt nagy fizikális és mentális terhelés súlya alatt.

Semmelweis nap17

A Központi Anaesthesiológiai és Intenzív Betegellátó Osztály szakdolgozóit áldozatos, magas színvonalú munkájuk elismeréseként az ápolási igazgató javaslatára a Kórház Vezető Testülete  DICSÉRETBEN részesíti.

 

Központi Betegszállító Szolgálat

A Betegszállító Szolgálat munkatársai helytállnak nap, mint nap a járó- és a fekvőbeteg-ellátás területén intézetünkben, ahogy a pandémiás időszakban is. A kórház szakterületeinek dolgozóival együttműködve segítették nemcsak a betegek szállítását, hanem a kórházon belüli költözések sikeres lebonyolítását, illetve a hozzátartozók által behozott csomagok megfelelő helyre történő juttatását is. Munkájukat fegyelmezetten, feszített munkatempóval végezik.

Semmelweis nap18

A Központi Betegszállító Szolgálat munkatársait kiemelkedő csoportos teljesítményük elismeréseként az ápolási Igazgató javaslatára a Kórház Vezetőtestülete DICSÉRETBEN részesíti.

 

Központi Laboratórium

Évről évre egyre nagyobb terhelésnek vannak kitéve a Központi Laboratórium dolgozói is: új technológiák, új típusú vizsgálatok, a jelentősen megnövekedett esetszám, melyek ellátásában minden laboratóriumi dolgozó helytáll. Munkatársaink a háttérben, csendben, „láthatatlanul”, magas szakmai szinten végzik nélkülözhetetlen munkájukat. Igyekeznek jó kapcsolatot fenntartani a betegekkel és a szakterületek dolgozóival.

Mivel munkájukat többnyire zárt ajtók mögött végzik, a betegek részéről pozitív visszajelzéseket, dicséreteket kevésbé kapnak.

Semmelweis nap19

A Központi Laboratórium munkatársait kiemelkedő csoportos teljesítményük elismeréseként az ápolási Igazgató javaslatára a Kórház Vezetőtestülete DICSÉRETBEN részesíti.

 

GAZDASÁGI IGAZGATÓI KITÜNTETÉSEK:

Kiváló Dolgozó:

Fülöp Tiborné, finanszírozási- és üzemgazdasági csoportvezető

Fülöp Tiborné 2014 augusztusától dolgozik kórházunkban, kezdetben könyvelő munkakörben a Finanszírozási és üzemgazdasági csoport munkatársaként. Közgazdászként, mérlegképes könyvelőként szerzett tapasztalatot korábban az államigazgatásban, mely jó alapot jelentett a kórházi munkájához. Kiemelkedő munkabírásával és szorgalmával alkalmassá vált 2019. március 1-től a Finanszírozási és üzemgazdasági csoportvezető feladat ellátására. Jelentős kihívást jelentettek számára az elmúlt évek számviteli és adatszolgáltatási változásai, a megnövekedett adminisztrációs terhek. Ezeket jól kezelte, illetve többletfeladatként az intézményi kockázat kezelési bizottságban is vezető szerepet vállalt, valamint több kórházi alapítvány könyvelését, elszámolását is nagy precizitással végezte.

Semmelweis nap20

A Kórházunkban elvégzett munkája alapján a gazdasági igazgató javaslatára a Kórház Vezető Testülete Fülöp Tibornét KIVÁLÓ DOLGOZÓI ELISMERÉSBEN részesíti.

 

Igazgatói dicséret:

Szilágyiné Marczin Mária, ügyviteli alkalmazott

Szilágyiné Marczin Mária 29 éve dolgozik Intézetünk élelmezési irodájában. Az eddig eltöltött idő alatt a felmerülő összes feladatát becsülettel elvégezte. Minden bevezetésre kerülő új változást szó nélkül, rugalmasan megoldott.

2021. évtől a BV Kórház beindulásával keletkezett összes adminisztratív problémát a mai napig zökkenőmentesen kezeli. Nagy segítségére van a dietetikusoknak is, ezen kívül az anyag-raktárosi munka adminisztrációját is végzi helyettesítőként szabadságolási idő alatt. A dolgozókról az összes kimutatást pontosan, áttekinthetően, határidőre elkészíti a pénzügyi csoport részére. Figyelme mindenre kiterjed, őszinte, közvetlen, kiegyensúlyozott. A munkatársaival és a kórház összes dolgozójával udvarias, segítőkész.

Semmelweis nap21

A gazdasági igazgató javaslatára a Kórház Vezető Testülete Szilágyiné Marczin Máriát IGAZGATÓI DICSÉRETBEN részesíti.

 

Molnár László, villanyszerelő szakmunkás

Molnár László a műszaki osztály villanyszerelője a mindennapi feladatokat folyamatosan, kiválóan ellátja, munkabírása szorgalma kimagasló. Az osztályok dolgozói felé készséges, segítőkész, a részükről jelzett problémákat a munkaköri kötelességein túl is megoldja. Mindennapi feladatai során keresi a területén az innovációs lehetőségeket, képességeit folyamatosan fejleszti, ezzel is segítve az Intézmény ellátásának zökkenőmentességét.

Semmelweis nap22

A gazdasági igazgató javaslatára a Kórház Vezető Testülete Molnár Lászlót IGAZGATÓI DICSÉRETBEN részesíti.

 

Boros Ágnes, takarítónő

1993. áprilisában kezdett dolgozni az intézményünkben. A közel harminc évet nagyrészt az idegosztályon töltötte. Csendesen, szinte észrevétlenül végezte munkáját. Azonban amikor elkezdődött a világjárvány és Kórházunkban létrejött a COVID osztály, ő is tagja lett az ott dolgozó teamnek. Építő jellegű ötleteivel hozzájárult a takarítás munkafolyamatainak racionális működtetéséhez. Kollégáival és feletteseivel együttműködő. Az utóbbi időben még inkább pozitív irányban változott, új feladatok esetén megfelelően helyt áll, rendkívül kitartó, jól terhelhető. Kezdő munkatársak beilleszkedését nagyban segíti, stabilitása a csoport tagjai számára is példaértékű.

Semmelweis nap23

A gazdasági igazgató javaslatára a Kórház Vezető Testülete Boros Ágnest IGAZGATÓI DICSÉRETBEN részesíti.

 

A rendezvényen átadták a Magyar Ápolási Egyesület Ezüst kitűzőit:

Tóthné Nagy Marianna

1991. augusztusában a belgyógyászat osztályon kezdte meg az ápolói munkáját, majd a Kórházhigiénél és ezt követően a Központi Takarítószolgálat vezető asszisztenseként teljesítette a feladatait. 2007-től a pszichiatria osztályon, majd 2018-tól a Nappali Kórház és Foglalkoztatás Terápiás Részleg vezetője és helyettesíti az osztályvezető főnővért távolléte idején. Rendelkezik ápolói, epidemiológiai szakápolói, valamint pszichiátriai szakápoló végzettségekkel. A tanulásra, az új dolgok bevezetésére és azok gyakorlati alkalmazására törekszik. A lelkiismeretes munka, az empatikus hozzáállás mellett a határozottság jellemző rá. Rendkívüli helyzetekben gyors, de megfontolt döntések meghozatalára képes. A mindennapi munka mellett az oltási kampány során is számíthattak rá kollégái, ahol szintén a rátermettségét bizonyította. Az osztályon és a kórházban dolgozókkal a kapcsolata rendkívül jó.

A Magyar Ápolási Egyesület munkáját Ezüst kitűzővel ismeri el.

Semmelweis nap24Semmelweis nap25

Tóthné Bíró Brigitta

Szülésznőként 1990-től kezdett dolgozni kórházunkban, majd ezt követően 12 évig műtős szakasszisztensként folytatta munkáját. 2012-től - napjainkban is - újra a szülészet-nőgyógyászat osztály tagja, illetve helyettese a főnővérnek. Munkatársaival, feletteseivel jó kapcsolatban van, közösségi munkában aktívan vesz részt. Lelkiismeretes, megbízható, kedves, derűs személyisége pedig az osztály egészét is színesebbé teszi. Szakmai képzésekre jár, ezen kívül, az egyik fontos szívügye az utánpótlás tanítása. A szülésre felkészítő tanfolyamok lelkes segítője és megvalósítója, a kismamák körében nagyon népszerű.

A Magyar Ápolási Egyesület munkáját Ezüst kitűzővel ismeri el.

A jutalmazottoknak az Ezüst kitűzők viseléséhez és további munkájukhoz kívánunk jó egészséget!

 

Semmelweis nap29

Halászné Szilágyi Gyöngyi Ápolási Igazgató Asszony Semmelweis nap alkalmából Büntetés Végrehajtásért emlékérem bronz fokozatát vette át 2022. július 1-én a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnok helyettesétől Budapesten.

 

A Magyar Tudományos Akadémia a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara javaslata alapján 2022. június 30-án Kecskeméti Brigittát, az Intenzív Osztály osztályvezető főnővérét és Dajkáné Nagy Annamáriát, a Belgyógyászat Osztály osztályvezető főnővérét a koronavírus járvány során a betegellátásban végzett kiemelkedően magas színvonalú szakmai munkájának elismeréseként kitüntetésben részesítette.

Semmelweis nap30Semmelweis nap34

 

2022. június 29-én A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Hajdú-Bihar Megyei Területi Szervezet kitüntetéseit vehették át Semmelweis Nap alkalmából az alábbi szakdolgozók:

  • Gurmainé Tóth Margit, a Szülészet-Nőgyógyászat osztályvezető főnővére – Megye Szakdolgozója Díj
  • Szoboszlai Lászlóné, a Rendelőintézet asszisztense – Megye Szakdolgozója Díj
  • Oláh Gyuláné, a FES Osztály ápolónője – Semmelweis Oklevél

Semmelweis nap27Semmelweis nap32Semmelweis nap33

A kitüntetésekhez mindenkinek szívből Gratulálunk és további jó munkát kívánunk!

You have no rights to post comments