artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség Közlekedésbiztonsági Vetélkedőt szervezett 2012.szeptember 16-án Debrecenben, ahol a Berettyóújfalui Polgárőrséget képviselő Dudoma Zsolt 2. helyezést ért el.

A Berettyóújfalui Polgárőrség 1 főt delegált Dudoma Zsolt (elnökségi tag) személyében a neves versenyre. A vetélkedő reggel 10 órakor kezdődött elméleti totóval, KRESZ-teszttel, majd gyakorlati-ügyességi versennyel folytatódott. A nap folyamán rendőrségi segítők mellett szakoktatók, és nem utolsó sorban Dr. Bíró Gyula egyetemi tanár, nyugalmazott r. alezredes úr voltak a döntőbírók.

A feladatok legnehezebb része a gépkocsival való manőverezés volt szakpályán. A sikeres felkészülésnek és a rutinnak köszönhetően, a megyei versenyen 2. helyezést sikerült elérnünk. A sikereken túl komoly felkészülést kell elkezdeni, mivel továbbjutott Egyesületünk az Országos versenyre Budapestre, ami október 6-án kerül megrendezésre. A versenyről és annak eredményéről tájékoztatást fogunk adni a következőkben.

Mazács Ferenc
elnök

 

You have no rights to post comments