artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Egyik kedves olvasónktól kaptuk ezt a fotót azzal a kérdéssel, vajon mi célt szolgál ez a rozsdás kapu a belváros közepén, ki a tulajdonos és MIÉRT nem bontja el?

 

 

 

Be kell látnunk, teljesen jogos az észrevétel, és tudjuk, még számos ehhez hasonló "apróság" rondítja a város képét. Úgy gondoljuk a megoldáshoz nem lenne szükség semmi másra, csak felhívni az illetékesek figyelmét az "elfelejtett" részletekre. Éppen ezért arra kérjük kedves olvasóinkat, ha ilyennel találkoznak, fotózzák le és küldjék el nekünk a email címre, mi pedig vállaljuk, hogy megkeressük az illetékeseket és jelezzük feléjük a problémát.

Kihangsúlyozzuk, kezdeményezésünket nem a rosszindulat vezérli. Nem fogunk vádaskodni, számon kérni, felelősségre vonni senkit, mi csupán csak jelezni szeretnénk az illetékeseknek az észrevételt. Olyan eseteket várunk, ahol a megoldás nem kíván komoly anyagi befektetést!

 

Megkeresésünkre a telek tuladonosa megköszönte, hogy továbbítottuk számára olvasónk észrevételét, és ígéretett tett arra, hogy hamarosan elbontja az ottfelejtett kaput. 

You have no rights to post comments