artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A berettyóújfalui civil szervezetek képviselői az alábbi nyilatkozat közzétételét kérték szerkesztőségünktől, ugyanis az elmúlt napokban Berettyóújfaluban több médiumban és közösségi portálon is megjelent politikai tartalmú nyilatkozatokban és kijelentésekben elhangzott, hogy a civilek támogatnak bizonyos politikai formációkat. 

A nyilatkozatot aláíró berettyóújfalui civil szervezetek képviselői kijelentik, hogy szervezetként nem állnak és a jövőben sem fognak állni politikai elköteleződés alatt, tevékenységeiket önkéntesen a helyi közösség hasznára végzik. Valótlan az az állítás, hogy ezt a nyilatkozatot aláíró civilek támogatnának bizonyos jelölteket, így kérjük, hogy a civil szféra kompromittálásának és félreértések elkerülése végett, amely politikai párt mégis „civilek” támogatását élvezi, az tegye közzé a hivatkozott szervezetek nevét!

Amennyiben további civil szervezetek egyetértenek a kezdeményezéssel, úgy van lehetőség a nyilatkozathoz való csatlakozásra, ez ügyben jelentkezzenek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

civilnyilatkozat

You have no rights to post comments