artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 21. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sárgaborsóleves

Barbecue csirkés tortilla tekercs hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Oreo krémes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Több olvasónk jelezte már, veszélyesnek tatálják a gyalogos járdán közlekedő kerékpárosokat, valamint a helyenként közös "gyalogos-kerékpárutat". kitértünk részletesen mind a gyalogosokra, mind a kerékpárosokra vonatkozó szabályokra. Most egy kedves Olvasónk hozzánk írt levelét adjuk közre.

 

"A gyalogos járda mióta kerékpárút, avagy hol közlekedjenek a gyalogosok?

Amióta elkészültek városunkban a kerékpárutak, a biciklisek úgy vélik, hogy a gyalogos járdákon is közlekedhetnek. Különösen komoly problémát okoznak a gyalogosoknak a Penny Market és a rendőrség közötti belvárosi járdákon. Lassan nem lehet már 10 métert megtenni úgy, hogy ne jönne szembe, vagy hátulról egy kerékpáros, gyakran mindkét irányból. Közlekedésbiztonsági szempontból a járdán gyalogosan közlekedni a legveszélyesebb lett. Előre és hátra is figyelni kell és kitérni, ha van idő és hova.

Megkezdődött az iskolai tanév, nagyon sok gyermek is közlekedik. Idő kérdése, hogy mikor következik be baleset ebből, hogy nem tartják be a szabályokat. Kérem, hogy lehetőségeikhez képest hívják fel az illetékesek figyelmét, fokozott ellenőrzéssel és bírságolással tegyenek a gyalogos járdán való kerékpározás ellen."

 

Köszönjük a megkeresést és a bizalmat, felkeressük az illetékeseket és hamarosan reagálunk a felvetett problémára.

Továbbra is várjuk kérdéseiket, észrevételeiket bármilyen közérdekű témában a email címre.

You have no rights to post comments