artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Átadták Berettyóújfaluban az ország 138. Tourinform-irodáját, amely egyrészt az országban található szálláshelyekről, vendéglátóhelyekről, közlekedésről, programokról, látnivalókról, eseményekről és szolgáltatásokról nyújt gyors és megbízható információt az érdeklődők számára, másrészt városunk idegenforgalmát igyekszik felpezsdíteni. 

 

Berettyóújfalu térségében az elsődleges turisztikai vonzerőt a falusi turizmus, a gyógyturizmus és az ökoturizmus kínálata jelenti, de a kerékpáros turizmus kedvelőinek is ígéretes úticél. Itt honos hazánk legértékesebb madárfaja a túzok, illetve a kerecsen is. 

A Tourinform iroda adatgyűjtő területe 29 települést foglal magában, amely települések turisztikai adatait a Berettyóújfaluban működő iroda tartja karban a www.itthon.hu oldalon elérhető nemzeti turisztikai adatbázisban (NETA). A berettyóújfalui irodában is - mint bármelyik más Tourinform-irodában - hozzájuthatunk ingyenes turisztikai kiadványokhoz, vásárolhatunk térképeket, útikönyveket, turisztikai kártyákat, képeslapokat, lefoglalhatunk helyi turisztikai programokat, szálláshelyeket, jegyet válthatunk különféle rendezvényekre. 

 

Az iroda munkanapokon 8 – 16.45 óráig várja az érdeklődőket, ezen kívül a hétvégi rendezvények alkalmával is nyitva áll majd az utazók előtt.

Elérhetőségek: Cím: 4100 Berettyóújfalu, Szent István tér 11.   Irodavezető: Solymosy Éva

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Telefonszám: +36 54/500-022
 
A Tourinform iroda fenntartója a 100%-os önkormányzati tulajdonban lévő Nova Villa 2010 Nonprofit Kft.
 
 
 
 
 
 

You have no rights to post comments