artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 22. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Lencseleves virslivel

Gyrostál

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Berettyóújfalu Város Polgármesteri Hivatala tájékoztatja a lakosságot, hogy 2012. május 5-re  /szombat/  LOMTALANÍTÁST szervez.

Megkérjük a lakosságot, hogy a lomtalanításra szánt hulladékaikat a városkép elfogadhatóbb megjelenése – a guberálók által okozott plusz szemetelés, szemétszétszórás megelőzése – érdekében május 5-e előtt lehetőleg 2012. május 4-én, de legkésőbb 2012. május 5-én 7 óráig az alábbiak betartása mellett helyezzék ki.
 
Általános tudnivalók:
 
Az újrahasznosítható, szelektív jellegű lomhulladékát a szelektív szigeteken helyezze el. (pl. újságpapír, karton, befőttesüveg, PET palack). Ezzel a lomtalanításkor lerakott hulladék mennyisége is csökken, illetve a külön elhelyezett szelektív hulladék újrahasznosításra kerül.
 
Az ingatlana elé úgy tegye ki lomhulladékát, hogy a gyűjtőautó által megközelíthető legyen, a gyalogos- és gépjárműforgalmat ne akadályozza. Az apróbb lomokat zsákolja be, vagy kösse össze, hogy az elszóródás elkerülhető legyen.
 
Kihelyezhető hulladékok:
 
- Az ingatlanokon keletkező olyan szilárd hulladékok, amelyek nem helyezhetőek el a kukában, illetve a rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el. (pl. bútor, nagyobb dobozok, rongy bezsákolva, stb.)
 
Nem helyezhető ki:
 
- Kommunális hulladék, építési törmelék, salak, gumiabroncs, akkumulátor, veszélyes hulladéknak minősülő anyagok, vegyszerek, állati tetemek, és minden egyéb, amely veszélyezteti a begyűjtést végző dolgozók testi épségét, egészségét.
 
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy május 5-én a gyűjtőjáratok elhaladása után kihelyezett hulladékokat az Önkormányzat nem szállítja illetve nem szállíttatja el. Ezek elhelyezéséről, ártalmatlanításáról a tulajdonosának kötelessége gondoskodni.

You have no rights to post comments