artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. március 27. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Palócleves

Bolognai spagetti

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A beszámolót a Gróf Tisza István Kórház titkárságától kaptuk, változtatás nélkül közöljük - a fotóra kattintva képgaléria nyílik!

 
 
2012. február 4.-én került megrendezésre a VI. Sürgősségi Bál. Ahogy a közönség már megszokhatta, ismét valamilyen tematika köré építettük fel rendezvényünket. Az alkalom ebben az esetben a „Magyar-Román Határon Átnyúló Kapcsolatok” (Hu-Ro CBC) pályázat első berettyóújfalui rendezvénye volt. A délelőtti tudományos rendezvények záróakkordjaként került sor a hagyományos, immár nemzetközi jótékonysági bálra.
 
A nehéz körülmények és a mostoha időjárás ellenére több, mint kettőszázötvenen váltottak belépőjegyet, és a tombola-felajánlások száma is meghaladta a százat. Az est háziasszonya  Nagyné Bánszky Emese volt, aki lendületes előadásmódjával, közvetlenségével ismét igazi irányítója volt az eseményeknek. A zenét újra a Boros-Sarkady-Lefkovics trió szolgáltatta.
 
A bál a Polgármester Úr köszöntőjét követően a Sürgősségi Ellátásért Alapítvány civil segítőinek nyitótáncával kezdődött. A csoport először egy spanyol táncot (paso doble) adott elő, majd egy lendületes tangóval fejezte be az előadást. Ezt követően a Piruett Táncstúdió növendékei mutatták be akrobatikus elemekre épülő, de komoly szakmai felkészülést igazoló táncos produkcióikat.
 
A vacsorát követően a tánc vette át a főszerepet, mely kisebb megszakításokkal hajnalig tartott. Az első komolyabb szünet a tombolahúzáskor, majd ezt követően az éjféli falatozáskor történt. Bármennyi ajándék került is kisorsolásra, akadtak, akik nem nyertek, azonban a fergeteges hangulat mindenkivel feledtetni tudta ezt a kis csalódást. Külföldi vendégeink is két óra körül indultak hazafele, igazolva a jó hangulatot.
 
 
 
A Kabos Endre Városi Sportcsarnok báli feldíszítését szintén a már megszokott csapat, a debreceni illetőségű Kiss Ferenc, Schell Éva és munkatársaik végezték. A terem berendezését a kórházi belső szállítás munkatársai végezték, Dinók Tibor gazdasági osztályvezető Úr vezetésével, név szerint: Diószegi László, Kovács Zsolt, Matolcsi József, Nagy Gyula, Sápi János, Végh Albert.
 
A vacsora és az éjféli falatok elkészítésében és felszolgálásában Kórházunk Élelmezési Osztályának dolgozói vettek részt, Kövérné Kiss Éva osztályvezető Asszony vezetésével. Részt vevő dolgozóink: Antal Tibor, Dürgő József, Farkas Ferenc, Komádi Hajnalka, László László, Papp Imre, Péntek Szabolcs, Rácz Jánosné. Mindenki segítségét és munkáját ezúton is tisztelettel megköszönjük!
 
Ugyanígy köszönettel tartozunk mindazoknak, akik belépőt, tombolajegyet vásároltak, hiszen a bál bevételének jelentős részét ezek a bevételek jelentették.  Köszönjük mindazoknak, akik  tombola-ajándékot ajánlottak fel részünkre: AMALIA Élelmiszer, Bartha Ferencné egyéni vállalkozó, Belgyógyászati Osztály dolgozói, Bujdosó Bálint. A Bűbáj Szépségház részéről ifj. Taga György, Oláh Marianna fodrász, Taga Anna masszőr, és Vígh Erika fordász. Csarkó Bt. (Csarkó Zsolt), Dr. Bagossy Attila, Dr. Fehér Tibor és családja, Dr. Iszlai Sándor főorvos, Dr. Kóti Csaba főorvos, Dr. Lingvai Csaba, Dr. Muraközi Zoltán és családja, Dr. Papp-Majoros László és családja, Dr. Pete László orvos igazgató, Dr. Takácsné Polgár Adél, Ékes Sándorné Virág üzlet, Élelmezési Osztály dolgozói, Elixír és Herpály Gyógyszertár, EMI tapéta, Érted, Érte, Értünk, Segítség a Gyógyításban Alapítvány, Gazdasági Osztály vezetői, Gyengéné Tusz Enikő, Hajzer István, Héder Zoltán egyéni vállalkozó, Igazgatás titkárnői, Jakab Margaretta és Jakab György, Jázmin Divat ékszer és Virágkötészet, Juhász Károlyné, Juhász Lászlóné vállalkozó, Kakucsi Ági, Katalin Motel és étterem, Kecskeméti Imre és családja, Kincses és Társa Bt., Király József és Treffán Johanna, Kórházi Könyvsarok, Kövér László és Kövérné Kiss Éva, Központi Műtő Szolgálat dolgozói, Kuti Péter, Magyar Sándorné Gyógynövény szaküzlet, META Divat, MEZEI VILL, MOMÓ Divatüzlet (Kovácsné Váradi Mónika), Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály dolgozói, Nagy László önkormányzati képviselő, NONE, Orto-Profil Mobiliti, Pálfi Anikó alpolgármester, Papp Anikó egyéni vállalkozó, PIREHAB, Psychiatriai Osztály dolgozói, Rendelőintézet dolgozói, Sápi János, Seprenyi Attila, SIMI Divat, Stettner Gabriella manikürös, Sürgősségi Osztály dolgozói, SZI-MED 98 Kft., TEVA Magyarország Kft., TISÓ Kft., Tusz Gábor, Veres Gyöngyi fodrász.
 
Az alapítvány számára befolyt összeget ebben az évben is a betegellátást segítő eszközök beszerzésére és szakmai továbbképzések finanszírozására fordítjuk.

You have no rights to post comments