artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 2. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Csontleves

Zöldséggel sült tarja héjas cikk borgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Meggymártás pirított grízzel, főtt hússal

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az elkövetkezendő három hétben a betegek is elmondhatják véleményüket Az év egészségügyi szakdolgozója 2013 pályázaton Astellas-díjra felterjesztett szakdolgozói csoportok munkájával, napi tevékenységével kapcsolatban. A pályázatra a Gróf Tisza István Kórház két csoportos jelölést tett.

Az ország szinte valamennyi táját érintő, összesen 45 egészségügyi intézmény bevonásával zajló betegelégedettségi felmérésre az Astellas Pharma, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK), a Semmelweis Egyetem, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ és a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ által, április elején közösen meghirdetett pályázat keretében kerül sor.

Az idei nemes versengésre a járóbeteg-ellátás területről nyolc, a fekvőbeteg-ellátás területről harminchárom, a helyszíni sürgősségi ellátás területről pedig négy csoportos jelölés érkezett. A csoportok tagjainak összlétszáma 2013-ban megközelíti a hétszázat.   

„A betegelégedettségi felmérés az Astellas-díjra felterjesztett csoportok értékelésének fontos része. Míg a jelölő szakmai vezetők méltatásaikban jellemzően a szakmai környezet elismerését, támogatását tudják kifejezni, a páciensektől érkező jelzések, észrevételek inkább a jó betegkapcsolatokról, az emberségről és a megfelelő emberi hozzáállásról tesznek tanúságot. Meggyőződésünk, hogy a legjobb, példaként állítható teljesítmények mögött az emberség és a szakmaiság egyaránt magas szinten van jelen” – nyilatkozta Morva Gábor pályázati programvezető.

A Gróf Tisza István Kórház jelölt csoportjai:

  • járóbeteg-ellátás területén a Transzfuziológiai Osztályra

 

  • fekvőbeteg-ellátás területén a Krónikus Belgyógyászat „A” részlegre

 

Az osztályoknál kihelyezett ládákban elhelyezhetők a betegelégedettségi kérdőívek.

A végső eredményekről bizottság dönt.

A 2013-as Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázaton felterjesztett csoportok listája a címen érhető el.

Egyéni kategóriában jelöltállításra 2013. június 12-én 24:00 óráig van lehetőség.

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments