artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 2. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Csontleves

Zöldséggel sült tarja héjas cikk borgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Meggymártás pirított grízzel, főtt hússal

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Minden édesanya számára a legszebb ajándék, ha gyermeke apró rajzait és mellé kedves mosolyát őrizheti. Éppen ezért közelgő anyák napja alkalmából arra gondoltunk, hogy lehetőséget adunk a gyermekek kedvenc, maguk által kitalált mesefigurái, vagy édesanyjukról készített rajzai hímzett képének használati tárgyakon való megörökítésére.

Kedves Apukák, Nagyszülők!

Ha tudják gyermekükről, unokáikról, hogy szívesen rajzolnak, fantáziájuk határtalan, akkor ragadják meg az alkalmat, és készüljenek együtt anyák napjára egy kedves rajzzal.

Várunk minden, az anyák napja témához kapcsolódó rajzot, illetve a gyermekek által kitalált mesefigurákat! Fontos, hogy a szerzői jogokat szem előtt tartjuk, ezért már létező rajzfilm- és mesekönyvek figuráinak adaptációját nem tudjuk megvalósítani.

Az elkészült hímzéseket használati tárgyakra varrjuk, ezért kérjük, írják meg nekünk, hogy melyik tárgyat szeretnék ajándékozni:

Hátizsák

Válltáska

Notebook táska

Övtáska

Szütyő

Pénztárca

Konyhai fogókesztyű

Neszeszer

Tolltartó

Zsebkendőtartó

Telefontartó

Kulcstartó

A rajzokat scannelve, vagy fotózva várjuk a email címre. Valamint ugyanitt írhatják meg nekünk egyéni kéréseiket és postai címüket is. Amennyiben postai úton szeretnék nekünk eljuttatni a rajzokat, úgy azt megtehetik a 4100 Berettyóújfalu, József Attila u. 11. címre!

Az árakról és a termékekről bővebb információ:

Természetesen nem csak anyák napjára szól újításunk! A feltétel csupán annyi, hogy minden esetben gyerekek egyedi és kedves rajzait tudjuk fogadni, hímezni és visszaküldeni a megadott címre!

Anyák napjára és a tavaszra készülve szeretettel:

Igazgyöngy Alapítvány és Művészeti Iskola

You have no rights to post comments