artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 3. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Párizsi sertésszelet carbonara spagettivel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az E.ON a katasztrófavédelem és a honvédség támogatásával minden rendelkezésre álló erővel az áramellátás helyreállításán dolgozik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a helyzet rendezése érdekében változatlanul működik a Kossa György dandártábornok, országos iparbiztonsági főfelügyelő vezette országos operatív törzs, vasárnap este óta pedig a megyében dolgozik a Hunor mentőcsapat is, amely felszerelésével és speciális tudásával segíti az áramellátási zavarok megszüntetéséért folytatott munkát.

Az operatív törzs meghatározta azokat a feladatokat, amelyek a gyors helyreállításhoz, a károk felszámolásához szükségesek, valamint pontosították azt is, milyen módon és ütemezésben juttassák a rendkívül nehéz terepviszonyok között a helyszínre a sérült távvezetékoszlopok cseréjéhez kellő betonoszlopokat az E.ON nyíregyházi telephelyéről.

A Magyar Honvédség emellett meleg étel osztásával segíti a rászorultakat, hat lánctalpas járművével pedig az áramszolgáltató munkáját támogatja.

Az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai az érintett településekkel egyeztetve, a szükségletek ismeretében élelmiszerből, palackozott vízből, illetve egyéni igények alapján összeállított csomagokból álló gyorssegélyt juttatott és juttat el a melegedőkbe. A segélyprogramot stratégiai partnere, az E.ON több tízmillió forintos rendkívüli támogatásából finanszírozza az Ökumenikus Segélyszervezet.

Az E.ON honlapján közzétett lévő településeken van középfeszültségű üzemzavar miatt áramszünet (a lista a meghibásodások javításával változhat)

A rendkivüli időjárás okozta üzemzavarokról az E.ON folyamatos tájékoztatást ad

You have no rights to post comments