artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

"Jézus tanítványa voltam, gyermekekhez lehajoltam, a szívemhez felemeltem, szeretetre így neveltem."

Ezzel a Benedek Elek idézettel nyitotta meg László Vilmos Csongor, a Diószegi Kis István Általános Iskola igazgatója azt az alkalmat, amely során gyógyászati segédeszközöket nyújtott át az iskola nevében több, mint fél millió forint értékben a Gróf Tisza Isván kórháznak. A keresztyén értékrendet képviselni,- mely szerint a jókedvű adakozót szereti az Isten - ma is nagyon fontos dolog, amikor gyermekeink az elanyagiasodott világban nőnek fel. Bízunk benne, hogy az idejében elvetett mag, a jó példaadás eléri célját, és diákjainkban is maradandó értékrend alakul ki. Januárban az iskola tanulói azzal a jó cselekedettel indították az évet, hogy a gyermekosztály részére festményeket készítettek, és ez alkalommal újra átélhették az adakozás örömét.

Dr. Muraközi Zoltán főigazgató úr köszönettel és nagy örömmel fogadta a nagylelkű adományt a kórház nevében, ami kellemes meglepetés volt számukra. Elmondta, hogy a felajánlás több, mint 500 ezer forint értékben tartalmaz jó minőségű műtői szájmaszkot, valamint műanyag műtői köpenyt, ami nagyon komoly mennyiségnek számít.

A szájmaszkokat műtőkben, illetve olyan esetekben fogják felhasználni, ahol betegelkülönítésre van szükség. A köpenyek szintén a műtétek során, valamint azon osztályokon – pl. fül-orr-gégészet – kerülnek használatra, ahol vérző betegellátás folyik. Dr. Muraközi Zoltán kiemelte, hogy az adományként kapott gyógyászati segédeszközök több évre elegendő mennyiséget jelentenek a Gróf Tisza István Kórház számára.

You have no rights to post comments