artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 24. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell zelleres burgonyapürével, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Sokan szeretik, de talán még többen nem kedvelik a Valentin napot,  vagy inkább azt a felhajtást, amit az utóbbi években hozzá kerítenek. Mi lenne, ha idén csinálnánk egy alternatív Valentin napot? Arra gondoltunk, hogy lehetne ez egy olyan nap, amikor segítünk olyanoknak, akiket nem ismerünk.

 

 

Ha máskor nem, akkor ma engedjen előre másokat a buszon/villamoson/trolin/metrón – különösebb bejelentés nélkül – megteheti. Ha máskor oldalra sem néz, amikor valaki pénzt kér Öntől, most esetleg megállhat és megkérdezheti, hogy mire van szüksége. Ha sok ember között utazva máskor zenébe, könyvbe vagy csak merev bambulásba burkolózik, akkor most akár rá is mosolyoghat valakire. Meglepheti a szomszédokat egy-egy kedves képeslappal vagy azzal, hogy felajánlja: bevásárol helyettük. A lehetőségek tárháza végtelen. Másoknak nem kell tudni, hogy miért teszi, de gondoljon ki valamit és tegyen jót ismeretlenekkel vagy olyanokkal, akikkel egyébként nem szokott. Szerintünk jó lesz! ?

 

A Facebook-on már létrejött egy esemény az "Alternatív Valentin nap", csatlakozhat a résztvevők közösségéhez, megoszthatja ötletét, tippeket adhat másoknak. követheti a programot.

Magyar Református Szeretetszolgálat

You have no rights to post comments