artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház 2013. február 2-án tartotta VII. Jótékonysági Bálját a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban. A rendezvényt Dr. Muraközi Zoltán, a kórház főigazgatója nyitotta meg, majd a bál fővédnöke, Muraközi István polgármester köszöntője hangzott el. 

Dr. Muraközi Zoltán nyitóbeszédében köszönetet mondott a bálon résztvevőknek, ugyanis nélkülük nem ünnepelhetnének immár hetedik alakalommal, segítve ezzel a kórház által működtetett alapítványok munkáját. Reményét fejezte ki, hogy jövőre újra megrendezésre kerülhet ez a színvonalas rendezvény.

Főigazgató úr kiemelte, hogy a 2012-es év nagy változás volt a kórház életében, ugyanis az addig önkormányzati fenntartású intézmény ezentúl állami irányítás alá került, de feladataik, céljaik nem változtak. Ez az átalakulás nem érintette az önkormányzat és a kórház jó kapcsolatát, a város vezetése az általa meghozott döntésekben, intézkedésekben továbbra is figyelembe veszi a kórház érdekeit is.

A résztvevők számára feltűnhetett, hogy a bál elnevezése már nem sürgősségi, hanem kórházi jótékonysági bál lett, ugyanis a kórház vezetése úgy döntött, hogy a rendezvénnyel és az így befolyt összeggel a kórházban működő összes alapítványt támogatni fogják. Így a kórház összes osztálya, dolgozója magáénak érezheti ezt a bált – mondta Dr. Muraközi Zoltán. Végül megköszönte a szervezésben részt vállaló munkatársak, segítők munkáját, hogy ilyen szép és méltó környezetet alakítottak ki az este tiszteletére és jó szórakozást kívánt mindenkinek.

Ezt követően Muraközi István, Berettyóújfalu város polgármestere nagy tisztelettel köszöntötte a Gróf Tisza István kórház minden dolgozóját és a bál résztvevőit. Örömét fejezte ki, hogy sok olyan baráti társaságot is lát a megjelentek között, akik nem kapcsolódnak szorosan a kórház kötelékéhez, de mégis fontosnak érzik, hogy részvételükkel segítség a kórház alapítványainak működését.

Polgármester úr szintén kitért a kórházzal kapcsolatos tavalyi változásokra és ő is hangsúlyozta, hogy a közös együttműködés a továbbiakban is folytatódik. Fontos és jelentős beruházásnak tartja a pályázat útján felépült új kórházi épületrészt, annak funkcióját, és bízik abban, hogy – a szükséges eszközök beszerzése után – hamarosan megkezdheti feladatainak ellátását. Muraközi István, a bál fővédnöke is jó szórakozást kívánt minden résztvevőnek. 

A bálozók az este folyamán láthattak latintánc és WING TSUN Kung Fu bemutatót, a svédasztalos meleg vacsora mellett zenés egyveleget hallgathattak, valamint tombola, tánc és a ShowTime zenekar igazán színvonalas előadása gondoskodott a hajnalig tartó jó hangulatról.

You have no rights to post comments