artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. december 7. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Húsleves

Fehérboros-rozmaringos csirkecomb bulgurral, káposzta salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Lencsefőzelék fokhagymás sült tarjával

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás palacsinta erdei gyümölcs öntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Döntés született a fekvőbeteg-ellátó intézmények élére júliusban kiírt pályázatokról - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egészségügyi államtitkársága pénteken az MTI-vel. A 47 kórház vezetői tisztségére kiírt pályázat 32 poszt esetében zárult eredményesen, 15 helyen eredménytelen lett.

A Magyar Nemzet egy héttel ezelőtt írt arról, hogy több tucat kórház élére az eredeti tervek szerint november elsejével kellett volna kinevezni az új főigazgatókat, de ez nem történt meg. A lap szerint a kormánypárti frakción belül komoly viták voltak ez ügyben. Aznap az egészségügyi államtitkárság az MTI megkeresésére annyit közölt, hogy a kórházigazgatói pályázatokkal kapcsolatos döntéshozatal folyamatban van, az eredményt rövidesen nyilvánosságra hozzák.

Az államtitkárság pénteki közleményében felidézte: a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) július 29-én írt ki pályázatot az állami fenntartásba került városi egészségügyi intézmények intézményvezetői álláshelyeire, valamint azoknak a korábbi megyei önkormányzati és fővárosi egészségügyi intézményeknek a főigazgatói posztjára, ahol a pályázatot előzőleg eredménytelennek nyilvánították.

A pályázati időszak lezárult, és megszületett a döntés: a 47 kórház vezetői tisztségére kiírt pályázat 32 poszt esetében zárult eredményesen. (A teljes lista elérhető a következő internetcímen: )

A fenti döntés értelmében a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház vezetésével továbbra is Dr. Muraközi Zoltán főigazgatót bízták meg. A kiírás szerint a kórházvezetői megbízás öt évre szól.

 

 

You have no rights to post comments