artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A Magyar Közút október közepén rajzpályázatot hirdetett 3-14 éves korú gyerekek számára „Álomút” címmel, amire már megérkeztek az első gyönyörű alkotások.

 

 

 

A pályázat mindhárom kategóriájának első helyezettje – az óvodás korcsoportban óvodás csoportjának, iskolás esetén az osztályának – egy-egy egész napos kirándulást nyer Közép-Európa legnagyobb úttörténeti múzeumába, a Kiskőrösi Közúti Szakgyűjteménybe!  

Nagy örömünkre szolgál, hogy időközben csatlakozott a felhíváshoz a Varangy Akciócsoport Egyesület, amely egy természetvédelmi különdíjat ajánlott fel azoknak a pályázóknak, akik az élővilág és a közúti közlekedés harmonikus viszonyát (például vadátjárók és közlekedés) ábrázolják. Az egyesület a legjobb pályamű elkészítőit tárgynyereményekkel jutalmazza, valamint a nyertes óvodájának/iskolájának  térítésmentesen felajánl egy oktatási, nevelési programot, amelyet az  intézménnyel egyeztetve, tetszőleges időpontban tart meg.

A gyermekrajzpályázat plakátját és a teljes felhívást a oldalon érhetik el, valamint korábbi is részletesen olvashatnak róla.

You have no rights to post comments