artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Elindult a Bihari Népfőiskola „A család fája – Magtól az erdőig” elnevezésű projektjének honlapja.

 

 

 

 

A szervezet több, mint 10 éve végez Berettyóújfaluban és vonzáskörzetében kulturális, közművelődési tevékenységet. A népfőiskola - követve a népfőiskolák eszméjét - kiemelkedő felelősséget érez a családok iránt, s hézagpótló szerepet tölt be a családi kötelékek erősítésében, a hátrányos helyzet enyhítésében, a kirekesztődés, valamint a hátrányos helyzetben lévő falvakból, kistérségekből való elvándorlás megakadályozásában. 

A projekt célja pozitív irányba mozdítani  a gyermekekhez,  a gyermekvállaláshoz, a családokhoz, a hosszú távú párkapcsolati elköteleződéshez való viszonyulást, támogatni a fiatal, kisgyermeket nevelő   családokat, közösségi kezdeményezéseket.

Ezen célok elérése érdekében   különböző segítő szolgáltatásokat nyújtanak, számos programot, képzést, tréninget valósítanak meg munkatársaik, szakembereik, valamint önkéntesek segítségével. Ezen szolgáltatásaikról, programjaikról, friss híreikről tájékoztat honlapjuk, melyet a linkre kattintva ér el. 

A honlap különlegessége a SZÍVESSÉGCSERE-KÖZPONT , melynek elsődleges célja az önkéntes szolgáltatások cseréje. 

SZOLGÁLTATÁSAIK, PROGRAMJAIK, KÉPZÉSEIK INGYENESEK!

You have no rights to post comments