artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 25. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Bakonyi sertésszelet főtt tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A gasztronómia területén dolgozik, szeret részt venni gasztronómiai fesztiválokon, vásárokon és versenyeken? A biztonságos és tágas hely fontos az ételek és italok elkészítésekor. Fontos a láthatóság a versenytársak között. Beszeretné mutatni vállalkozását, cégét, és nem utolsó sorban a kínált árut. A reklám sátrak tágas helyet biztosítanak másodpercek alatt. Az ollórendszernek köszönhetően egy személy felállítja a sátrat szerszámok használása nélkül. A sátor oldalfalait tépőzárak segítségével rögzítheti a tetőponyvához a sátrat nyitottan vagy teljesen lezárva is használhatja.

Reklám sátor, amely vonzó lesz

Bizonyára tudjuk, hogy a reklám nagyon fontos az üzleti életben. A sátor teljes ponyva felületének nyomtatása is lehetséges logókkal vagy a kívánt grafikával. A reklám sátrak ponyváinlátható ételek segítenek az étekzőknek kiválasztani a ételt. A nyomtatás kétféle módon valósulhat meg szublimációs és vasalási technikával. Szublimációstechnikával az egés ponyva felületét nyomtatjuk meg a kívánt grafikával. Csak annyit kell tennie, hogy elküldi nekünk a grafikákat a kívánt változatban; grafikai osztályunk elkészíti a látványtervet és az árajánlatot is. A kisméretű nyomtatás vasalási technikával történik, az eljárás ugyanaz, csak küldje el a grafikát és határozza meg a nyomtatás helyét. Grafikai osztálya küld egy árajánlatot és a nyomtatás látványtervet. A sátorra történő nyomtatás meglehetősen gyorsan megtörténik, természetesen ez a grafika nagyságától, bonyolultságától is függ.

A nyomtatás élettartama megegyezik a ponyva élettartamával. Javasoljuk, hogy a ponyvát tiszta vízzel és enyhe mosószerrel mossa. Nem javasoljuk mosógép használatát. Tárolás előtt ellenőrizze, hogy a vászon száraz legyen. Nedves ponyvákat ne tárolja mert penész keletkezhet a felületükön.  Megfelelő gondozás és kezelés, meghosszabbítja a sátor élettartamát.

You have no rights to post comments