artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 20. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2019 júniusában indult útnak az Access Bars, mint holisztikus alternatív gyógyászati kezelés városunkban. Bagdi László bars és testkezelő elmondta, az azóta eltelt közel nyolc hónapban rengetegen vették igénybe ezt a hazánkban még forradalmian újnak számító gyógyászati szolgáltatást, és megannyi sikerélményről tud beszámolni. Volt többek között gyomorideg, hasi fájdalom, álmatlanság és magas vérnyomás megszüntetés, láncdohányosok cigarettáról való leszokása, jókedvvel és felszabadultsággal járó közérzet javulás, volt párkapcsolati és családi problémák elengedése. Bagdi László Bars és MTVSS testkezelő szolgáltatása 2020 márciusától hétvégenként Budapesten, a Ferenciek tere 4 sz. alatt is elérhető. 

Mi is az a Bars?

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat és korlátokat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre. 

Az Access Bars segít felszámolni az összes elképzelést, negatív gondolatot, érzést és érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet eddigi életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt lelki-szellemi, mentális kacatokat elengedjük. 

A gyógyító technikát húsz évvel ezelőtt Gary Douglas alapozta meg. Az ő magyarázata alapján 32 energiapont van, ami körkörösen és hosszanti irányban szalad a fejünkön. Minden életterületünknek – legyen szó a szexualitásról, a pénzről, a kreativitásról, a testünkről – van egy pontja, ami “elmenti” az adott életterülethez tartozó gondolatainkat, elképzeléseinket, hitrendszerünket, hiedelmeinket, amik aztán blokkolják az adott életterület kiegyensúlyozott működését. Ám ha a 32 energiapontot megérintjük, törlődnek a “rossz” beidegződések, és lehetőségünk nyílik új elképzelésekkel felülírni. A kezelés során az agyhullámok lelassulnak, ez a szituáció -jógában gyakorlottaknak bizonyára ismerős- az agy meditatív helyzete, az úgynevezett théta-állapot, ezáltal pedig a gyerekkorunkból (vagy előző életekből – persze, ha hiszünk benne) származó viselkedési minták, hitrendszerek hozzáférhetők lesznek. Mint látható, elmélete és gyakorlata nem tartalmaz spirituális vagy ezoterikus elemeket, alkalmazása színtisztán tudományos alapokon nyugszik. Ha valakit érdekel, agykutatásra specializálódott orvosszakértők hogyan nyilatkoznak a barsról, itt tájékozódhat bővebben:

  Mit várhatunk egy access bars kezeléstől?

Gyakran nem is vagyunk tudatában, de a rögzült minták nem engedik, hogy a dolgokat a maguk  valójában lássuk, így tehetetlenné válunk, és képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. Ez az állapot arra kényszerít minket, hogy jelen állapotunk traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk, egy helyben toporogjunk. A technika azonban hozzájárul, hogy változást  idézzen elő: a 32 pont gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el lehet engedni mindazt, ami miatt képtelenek vagyunk a be- és elfogadásra. A legrosszabb, amit egy Access Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik. A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé. Elengedünk, oldódik a feszültség, a stressz, a gyász, a fájdalom – mindaz, ami nem kell. Túl egyszerűnek hangzik? Pedig így van. Egyszerűen kioldódik. Ellazulunk, éberebbek, tudatosabbak leszünk. Nyugodtabbak, és képesek vagyunk olyan dolgokra, amit nem gondoltunk volna. Egy kezelés hossza általában 60, maximum 90 perc, ami az egyéntől függően változik. Ez idő alatt a vendég általában háton fekszik, ezzel elősegítve a befogadást és ellazulást, ha azonban valakinek a fekvés gondot jelent, egy állítható támlájú szék is megoldást jelent.

Kinek ajánlott?

Annak, aki szeretne megszabadulni a stressztől

Annak, aki testi könnyedségre, jó érzésre vágyik

Annak, aki szeretne jobban aludni és kipihentebben ébredni

Annak, aki vizsgadrukktól szenved

Annak, aki várandós

Annak, aki relaxálni szeretne

Annak, aki jobb, boldogabb, gazdagabb életet szeretne

Annak, aki a jelenben szeretne élni és a múltat elengedni

Annak, akik több lehetőséget szeretne teremteni az életben

E sorok írója bő egy évvel ezelőtt saját bőrén tapasztalta meg a bars elképesztő hatékonyságát, a „szakmát” azóta kitanulva mindenkinek csak ajánlani tudom. A legjobb az egészben, hogy nem szükséges hozzá vakhit: orvostudományon alapuló gyógyításról beszélünk, egy kezelés alatt a barok-pontok meggyőződéses vagy szkeptikus hozzáállástól függetlenül ugyanúgy futnak.

Ha valaki kedvet kapott hozzá és kipróbálna egy access bars kezelést, forduljon hozzám bizalommal!:)

Bagdi László

06-20-597-63-87

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bars02

You have no rights to post comments