artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Buborék92 Kft. számára mindig is nagyon fontos volt a környezetvédelem, ami nem csak a termékeik előállításában és csomagolásában nyilvánul meg. Évek óta támogatják a Természetbarát Egyesület és a Szélső Érték Kör  Egyesület környezetünk megóvására irányuló törekvéseit, szponzorként folyamatosan jelen vannak a rendezvényeiken. Ha Ön a cég termékeit vásárolja, nagyban hozzájárul bolygónk megóvásához. Ha most 19 literes ballon+pumpa szettet vásárol, egy 1200 Ft értékű jégakkus kulacsot kap ajándékba!

 

 TUDTA? A TERMÉSZETBEN EGY PET PALACK KB. 200 ÉV ALATT BOMLIK LE!

Mi lehet hát az a megoldás, ami maradéktalanul megfelelhet igényeinknek, környezettudatos elvárásainknak és szándékainknak?

Semmi új, csupán az, ami elődeinknek teljesen természetes volt: újratölthető üvegek és palackok használata.

A Buborék 92 Kft. termékeinek 98%-a visszaváltható csomagolásban kerül forgalomba!

 

Az újratöltésnek több környezeti előnye is van!

 - Hétszer-tízszer több csomagolást kell gyártani (kőolajból), ha újratöltős PET helyett egyszer használatosba töltünk és 40-szer annyit, ha visszaváltható üveg helyett használunk eldobó műanyagot.
 - Az újratöltős rendszerekhez sokkal kevesebb természeti erőforrásra van szükség, és sokkal kevesebb energiát használnak fel a palackok gyártására.
 - Az életútelemzések azt mutatják, hogy kevesebb földfelszíni ózon keletkezik, kevesebb levegő- és vízszennyezés történik, és kevésbé sérül az élővilág változatossága, ha újratöltős csomagolásokat használunk.

Ha fröccsöt szeretne, kerüljön az asztalra névreszóló szódás flakon!

Mi, a Buborék'92. Kft-ben igyekszünk megteremteni a lehetőségét annak, hogy aki egészséges, tiszta, kellemes ízű vizet, gazdaságosan és környezetkímélő módon szeretne fogyasztani, nálunk ehhez hozzájuthasson. Cégünk a térségben egyedülálló szolgáltatást vezetett be a piacon: vásárlóink saját, kizárólag csak általuk használt szódásflakonokkal rendelkezhetnek. Az új szolgáltatás igénylésének menete nagyon egyszerű: Ön elérhetőségeink bármelyikén jelzi felénk igényét, mi pedig elkészítjük 8 db-os vadonatúj, névre szóló szódásflakon kollekcióját, melyet csak Ön fog használni. Igénye szerint az Ön által behozott flakonokat azonnal újratöltjük, vagy ingyenes házhozszállítással, ugyanebben a minőségben csereflakonokat biztosítunk.

Részletekért hívjon!

Telefon: 06/54 402-195
Mobil: 06 30/399 7208

Vagy keressen személyesen!
Cím: Berettyóújfalu, Kőrösi út 12. Szikvíz üzem

A Buborék ’92 Kft. termékkínálatában többek között megtalálható a 0,5 és 1,7 literes szikvíz, a 19 literes sima és lúgos szűrt, tisztított víz, valamint a hideg-melegvizes vízadagoló,  valamint minőségi termelői borok széles kínálatával, névreszóló szikvizes palackkal, finom szörpökkel igyekszünk Önnek még elviselhetőbbé tenni a a kánikulát!

Berettyóújfaluban és vonzáskörzetében

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

 


NYEREMÉNYJÁTÉK!

Aki most nálunk 19 literes szűrt-tisztított vízet vagy 19 literes lugos vízet vásárol,

egy 1200 Ft értékű jégakkus kulacsot kap ajándékba!


 

 Ha Ön tudatos vásárló, akinek a minőség mellett fontosak a környezeti szempontok is, látogasson el hozzánk személyesen, ismerje meg termékeinket, szolgáltatásainkat.

Szeretettel várjuk!

 

Buborék 92 Kft.
szikvíz és ivóvíz
gyártó és forgalmazó

You have no rights to post comments