artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 19. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tárkonyos zöldségleves

Éhes ember kedvence hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Oreos palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Muraköziné Kiss Ildikó vagyok, több, mint 30 éve dolgozom kozmetikusként. Munkámat a legnagyobb odafigyeléssel, szaktudással és professzionális termékekkel végzem, hogy vendégeim mindig elégedettek legyenek és visszatérjenek hozzám. Célom, hogy kezeléseim által pácienseim ne csak külsőleg szépüljenek, hanem olyan belső békére tegyenek szert, amely a külső kisugárzásukban is meglátszik.

aurabannerfekvo

MOTTÓ
"Megkérdezem, mi a küldetésem, és a hang azt feleli, hogy az, ami minden embernek: átitatni a világot az igaz szeretet energiájával."

Paulo Coelho


ÚJDONSÁG!!!

Thesera lifting kezelés speciális pdg szálak segítségével

Hogyan fejti ki a hatását a Thesera kezelés?

A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik. Erre azért van szükség, hogy a bőr sokkal hatékonyabban legyen képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó PDG szálakat. Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket visszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását.

A kezelés során speciális olvasztott PDG szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük.

A feloldódott folyékony állagú PDG szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el.
A kezelés több lépcsőfokból áll, amit akár képekben, az oldalunk alján meg is tekinthetsz. 1 kezelés időtartama nagyjából 65 perc.

thesera01

Milyen eredményre számíthatunk?

A lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd.

A kezelés előnyei:

egyedülálló technológia

nincsenek mellékhatásai

tű-és fájdalommentes

látványos eredmény már az első kezelést követően

1 órás pihentető kezelés

biztonságos

Ha eddig a fájdalom miatt féltél a különböző szépség kezelésketől a Thesera egy olyan látványos megoldást nyújt számodra, ami teljesen FÁJDALOMMENTES!

A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.

A Thesera kezelés legfőbb ismérve, hogy a bőrünk saját belső kollagéntermelődésének fokozására összpontosít. A kollagén az emberi testben előforduló legfontosabb fehérje. Fontos alkotóeleme a csontoknak, inaknak, porcoknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek is egyaránt. Lényeges szerepet játszik a bőr és a szövetek rugalmasságában és feszességében, valamint táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket. Ebből kifolyólag a megfelelő kollagén termelés a szervezetben prioritás a szépségünk megőrzésében.

thesera02

Sajnos a mindennapos külső környezeti tényezők károsak a bőrűnkre. Nagyon sok minden befolyásolja, hogy bőrünk mennyire egészséges és mennyire fog hosszútávon fiatalos maradni. Az ilyen káros tényezők például az UV sugárzás, helytelen táplálkozás, az egészségtelen életmód, a dohányzás, a stressz, hosszútávú kialvatlanság, huzamosabb éjszakai munka. Attól függően milyen mértékben érintenek minket ezek a tényezők olyan gyorsasággal fog romlani bőrünk állapota. Természetesen a folyamatot nem lehet megállítani a bőrünk veszt rugalmasságából és feszességéből, de nem mindegy, hogy mennyi idő alatt.

thesera03

Az antioxidáns, méregtelenítő hatású összetevők segítenek a sejtek védelmében, hogy azok normálisan, fiatalosan tudjanak működni, és minél lassabban öregedjenek. A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind-mind ugyanazt a célt szolgálják, táplálják a bőrt és segítenek abban, hogy a bőr sokáig tudjon egészségesen működni. Fontos, hogy serkentsük a kollagén termelődését, hiszen ha ezt elérjük, a bőr azonnal feszesebb lesz, rugalmasabb, a felszíne simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz. Minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb hatást érhetünk el. Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.

 Telefon: +36 30 955 4085 

thesera04


 

MESOTICA kezelések az AURA Szépségcentrumban!

mesotica

mesotica.com

Új fejezet a kozmetika történetében... AMIKOR PÁR CSEPP IS ELÉG A LÁTVÁNYHOZ!

Látványos ránctalanítás kollagén termelést aktiváló intelligens peptidekkel és mezoterápiás koktélokkal tû nélküli ultrahang segítségével. A kozmetikai ipar jelenleg legigéretesebb hatóanyagai az intelligens peptidek melyeket hiba lenne kihagyni mind a professzionális mind a mindennapi anti-aging bõrápolásból.

Vendégeim egyik legfontosabb elvárása, hogy olyan bõrszépítõ megoldásokat kínáljak nekik, melyek valódi szemmel látható és hosszú távon megmaradó eredményeket adnak. Szalonomban újdonságként elérhetõ bõrfiatalító kezelések már egyetlen alkalom után láthatóan simítják a ráncokat.
Amikor peptideket tartalmazó ránctalanító kezeléseket illetve kozmetikumokat alkalmazunk, bõrünk ezt a kollagén bomlástermékének véli, ezért szervezetünk újabb kollagéneket állít elõ. Ezzel a kis "csellel' a kozmetikai peptidek hatékonyan csökkentik nem csak a felszíni, de a mélyebb ráncokat is és fiatalítják a bõrt!
A Mesotica peptides szérumok és koncentrátumok a bennük levõ hatóanyagok szerkezete és felszívódó képessége miatt azonnali látványos eredményt biztosítanak, persze a hosszú távú hatás érdekében kúraszerûen is alkalmazhatók és az otthonra adott készítmények használatával is kiegészítve hihetetlenül csodás eredményt nyújtanak. 5 plusz 1 alkalom ajándékba!

Ismerd meg a Mesotica érzést, és jelentkezz be a bőrmegújító és feszesítő kezelésre!

 Telefon: +36 30 955 4085 


NEM CSAK Valentin napra!

A szerelem megérdemli az ünneplést, lepd meg kedvesed a testet és lelket egyaránt megszépítő kezeléseim bármelyikével!

A SZÍV SZAVA és VALENTIN ÁLMA kezeléseimről, a szeretet, a szerelem energiájáról, a test és a lélek kapcsolatáról EZEN a linken bővebben olvashatsz!

szív szavaVALENTIN ÁLMA

Ha érdekelnek a részletek vagy szeretnéd megvásárolni valamelyik ajándékutalványt, hívj az alábbi telefonszámon!

 Telefon: +36 30 955 4085 


Mi ihlette az AURA nevet?

Munkám során beleláttam abba, hogy milyen fontos szerepe van az érintésnek vagy éppen a hiányának az életünkben. Rátaláltam az Animi Lélekkozmetika® rendszerére, amin keresztül megtapasztalhattam, hogy milyen a külső és belső önképpel egyszerre foglalkozni. Ez az érintésterápia érzésben is többet nyújt, a lelki állapotra is hatva, mint a hagyományos kezelések. A szépség fogalma relatív, születünk valamilyennek, egy adottság, amit vagy elfogadunk, vagy sem. Ha el tudjuk fogadni, elkezdjük egyre szebbnek látni magunkat.  Ha egy ember, nemtől függetlenül, jól érzi magát a bőrében, vonzó. Ez sok mindent jelent. Jelenti azt, hogy sikeres, tetszik, ragyog, élvezik a társaságát, be tud vonzani számára kívánatos pozitív dolgokat. Ezáltal körbelengi egy különleges atmoszféra, megváltozik a kisugárzása, AURÁja. Vendégeimet próbálom segíteni abban, hogy ez a mindenki által kívánt állapot létrejöjjön.

ildi2

Miért érdemes kozmetikushoz járni?

Speciális termékeket, speciális módon jutattunk a bőrbe.

A tudományos kutatások azelőtt soha nem látott mértékben felgyorsultak, a bőr szerkezetének és működésének mélyebb és alaposabb megismerése olyan új natúr, biotechnológiai hatóanyagok felfedezéséhez vezetett, amelyek az élettani folyamatokba mellékhatások nélkül avatkoznak be, mivel ezek maguk is a bőr szerkezetének, vagy működésének természetes elemei.  Az így készült kozmetikumok valóban felszívódnak és beépülnek a bőrbe, mindent megadva, amire szüksége van. A bőrkép láthatóan és érezhetően javul, a bőr védelmi funkciói helyreállnak és a bőrproblémák eltűnnek.

Kezeléseim során a THALGO és a THEGODER termékeket használom.

A THALGO professzionális kozmetikumok a tengeri hatóanyagokra és algákra specializálódással új fejezetet nyitottak a bőr ápolásában. A Thalgo volt az első eredeti francia tengeri Spa márka, mely 1964-ben indult útjára. Egyedi eljárással, rendkívül nagy nyomással nyerik az ásványi anyagokban gazdag és nagyon tiszta mikronizált tengeri algát MMA (Micronizalt Marine Algae), mely az összes Thalgo kozmetikumban koncentráltan megtalálható. Az algás natúrkozmetikumok különlegessége, hogy felszívódásuk ozmotikus úton történik és 100%-ig bejutnak a bőr mélyébe. Ezért ajánljuk minden bőrtípus esetében, még a legérzékenyebb bőrűek számára is.

thalgo (1)tegoder 

A Tegoder Cosmetics új generációs high-tech, professzionális kozmetikai készítményeit a prémium minőség a nagy tisztaság és a magas hatóanyag-koncentráció jellemzi. Ezek együttese garantálja a sikert a bőrproblémák szakszerű kezelésében, valamint az anti-againg területen egyaránt. A növények DNS-ének kivonatolása teszi lehetővé, hogy a vendégek allergiamentesen élvezhessék a Tegoder kezelések elképesztő hatását. A növényi őssejtek, peptidek és antioxidánsok megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják feszességét és ragyogását, hatásukra a sejtek élettartama pedig növekszik.

Minden embernek a saját kezében van a döntés, hogy milyen terméket, és hol vásárol.

Mi az, hogy Animi Lélekkozmetikus®?

A bőr és a lélek összefüggésein – amik nagyon is összetartoznak – át dolgozom. Ez egy érintésterápia. Az Animi szakember érintésen keresztül beszélget a bőrrel, a kötőszöveti információs hálón át a vendég egész rendszerével, ébresztgetve testtudatát. A különböző érintések erősségükkel, kiterjedésükkel, hosszukkal, hőmérsékletükkel testérzeteket váltanak ki. Ezek az érzetek érzelmeket generálnak. Az érzelmek emlékeket idéznek, amik gondolatokat, felismeréseket hoznak…

Animi masszázs alatt változik a kezem hőmérséklete. Például ha ( érintés által) a vendég érzi, hogy hideg a kezem – ez csillapítja, nyugtatja – kiváltja a higgadtság érzését- gondolatokat, felismeréseket hoz – lassítanom kell,túlterhelem magam mostanában.

Az egyén ráébred, hogy a közérzetünket saját magunknak teremthetjük meg, mégpedig pont úgy, ahogyan szeretnénk. Felismerik pszichoszomatikus útjaikat, mely által egy sor betegség megelőzhetővé válik. Elkezdenek odafigyelni magukra, hogy mi a jó számukra, mire van szükségük. Ezáltal párbeszéd és egyensúly alakul ki a test--lélek és szellem között.  A cél ennek az egyensúlynak a megteremtése.

Izgalmas! Hogyan csinálod?

Tényleg nagyon izgalmas. Ki kell próbálni!

A kezelésben az első kérdés, amit felteszek:„Milyen lelkiállapotban szeretne hazamenni? Nyugalom? egyensúly? harmónia? ragyogás? türelem? béke? stb. amire a vendég reakciója: „Jé, megválaszthatom!... ez az én döntésem!” Ez egy önismereti út valójában.

„Tévedés azt hinni, hogy valaminek a birtoklása- legyen az bármi- önmagában megelégedés és boldogság forrása lehet. Sem ember, sem hely, sem bármilyen tárgy nem tehet boldoggá. Okot teremthetnek ugyan a boldogságra és az elégedettségre, az Élet Öröme azonban belülről fakad.” Genevieve Behrend

Ezt tudatosítva, erőforrásokat keresünk a saját emlékei kapcsán. „Milyen érzés az, amire vágyik?” Érintésterápiában emlékeken keresztül érjük el, hogy ugyanabba a lelkiállapotba kerüljön. Felelevenítjük és az egyén a kezelés alatt újra átéli azt az időszakot-életérzést, amikor a kívánt erőforrás birtokában volt. Tévedés azt hinni, hogy ez azzal jár, hogy tudnom kell arról, éppen kinek mi az aktuális problémája. Aki megértette a rendszert, - a probléma elmondása nélkül is- az meg tudja ezt határozni saját magának.

 A animi masszázs alatt a szakember a testi tünetek valós okát is kioldja. A test tele van feszültséggel. Az izmokban található csomók lelki eredetűek Ezek kioldásával a felgyűlt feszültség, -mint lelki tünet-  is eltávozik, a testben található energiapályák azonnal felszabadulnak.

P1130442P1130446

Léteznek különböző típusú kezelések?

Igen, természetesen, nincs 2 egyforma kezelés. Van mikor rövidebb időre ér rá a vendég .Van,hogy úgy érzi, túl feszült a masszírozáshoz. Van mikor egy vezetett meditációban lévő rituálét szeretne. Van olyan, hogy csak szeretné elmondani valakinek a problémáit,vagy nem tudja megfogalmazni azt,de meg akarja oldani és így tovább. Nem tagadom, a fő területem az anti-againg. A kezelés által tudunk hatni a génjeinkre, amik felelősek az öregedési folyamatokért. Próbálok időszakos kezeléseket beiktatni. Ugyebár tél van, ez a hámlasztás, a bőrmegújítás időszaka, most erre helyezem a hangsúlyt. 

Aktuálisan az „ÓCEÁN FUVALLATA” fantázianévre hallgató algás kezelésem a  legnépszerűbb. Persze, mindezt az egyszemélyes kabinomban, kizárólag egy vendég fogadásával, óceán hangjait idéző harmonikus zene mellett végzem.

P1130454

A mai világban rengeteg kozmetikai cég jön ki újabbnál újabb termékekkel. Hogyan próbálsz lépést tartani?

Az általam választott cégek, a termékek állandó fejlesztésével megfelelnek kritériumaimnak. Persze, mindig találok olyan gyöngyszemet a palettán, amit nem tudok kihagyni. Most is izgalommal várom a januárt, ahol egy kozmetikai gyógyászatra, kutatásra és fejlesztésre specializálódott spanyol-magyar cég készítményeit ismerhetem meg. A termékek kiválasztása mellett fontos a rendszeres képzéseken való részvétel.

Hálás vagyok Animi Beauty System® megalkotójának, Halász Krisztinának, aki  tanfolyamain és magánemberként folytatott beszélgetéseink alkalmával töltötte belém ezt a fajta tudást, ami egy idő után életszemléletté vált.

Szeretettel várom minden meglévő és leendő vendégem bejelentkezését!

 

AURA SZÉPSÉGCENTRUM

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig

előzetes bejelentkezés alapján

 Telefon: +36 30 955 4085 

P1130390

 BERETTYÓÚJFALU, Bajcsy Zs. u. 2/5.

 animi logo gold

Vendégeim mondták:

"Ő a kozmetikusom…De nem csupán „A” kozmetikus, aki széppé varázsol és jótanácsokkal lát el a bőrápolás terén. Mikor belépek az Aura kozmetikába és becsukom magam mögött az ajtót, kicsit el is varázsolódok, valami nyugalom-féle érzés ül a lelkembe is. Elfelejtek kicsit mindent és hallgatom a zenét. Mert mindig olyan zene szól, amire épp szükségem van. De honnan tudja, mi kell nekem? Nem kell mindenre választ keresni, elfogadom… S következik a kezelés, majd az arc- és dekoltázsmasszázs, melynek nemcsak az arcom örül. A lelkem is. Úgy érzem azt is megérinti. Pihenek, nem gondolkodom közben semmin, mégis mintha kicserélődne a világ, amibe visszaérkezem. Mentálisan is feltöltődöm. S a kezelés végén már értem mit jelent a falon lógó „Certificate”. Lélekkozmetikus. Mert nem csak az arcom, a testem lett szebb, puhább, tisztább, hanem „ott belül” is. Úgy érzem, kicsit minden nap be kellene oda lépnem, abba a különleges aurába, s akkor talán minden napom kiegyensúlyozottabbá válna." (Zsuzsi 35 éves)


"No, most lett elegem mindenből! Ez azt jelenti, hogy elmegyek a kozmetikusomhoz. Szemöldök, szempilla és persze a nyugodt beszélgetés. Ő látta a fáradtságomat. Kérek-e egy masszázst? Mindent, amit lehet, most rászánom az időt, mert a gyönyörű szalonban akarok maradni. Nyugalom, zene, simogatás, arckezelés… és a masszázs. Egy olyan szuper átmenetben, amit nem is vettem észre! Arc, nyak, váll, hát-persze szakszerű simogatással, csak gyógyító, megnyugtató kézzel. El is aludtam. Hazaértem, dolgoztam, remekül aludtam, és reggel egy új ember köszöntött rám a tükörben! Először nem gondoltam át az előző nap eseményeit, majd mint a villám! Ez a tegnapi, kozmetikusnál töltött időmnek az eredménye! Nem tudtam megállni, hogy ne zavarjam Ildikót egy telefon erejéig, és-visszajelzésnek is jó-ecseteltem az általa nyújtott masszázsnak az eredményét. Ekkor tudtam meg, hogy animi meditációs energiamasszázs®-ban volt részem. Legalább 10 napig éreztem a megújulást, az energiát. Több szeretetet adtam, és… kaptam!!! Az arcomat már le sem írom, mert egy hónapig sima, /hála jel/, kipihent, és koromnak megfelelően hibátlan volt! Köszönöm Ildikó! Köszönöm ANIMI!" ( Erika 57 éves)


"Nem tudom mit csináltál az arcommal, de még mindig olyan sima és feszes hogy a légy elcsúszik rajta! Hihetetlen! Legközelebb is ilyet szeretnék! Isteni ügyes vagy! Puszi" (Kriszti 48 éves)

You have no rights to post comments