artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 24. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell zelleres burgonyapürével, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Július elején megnyitott a „WordMagic Coach és Mediátor Iroda” Berettyóújfaluban, a Kálvin tér 8. szám alatt, a régi posta első emeletén. Ingyenes program keretein belül minden hónap első keddjén, délután öttől BoldogAsszonyok KerekAsztal kerül megrendezésre. Az első alkalom időpontja 2015. július 07. 17 óra. Várom Önt is szeretettel.

Egy ingyenes programra invitálok boldog, boldogtalant, nőt, férfit, fiatalt, és szép korút.  

Évek óta hangoztatják hazai és nemzetközi kutatók, hogy a magyar emberek, különösen mi magyar nők nagyon boldogtalanok vagyunk. Három cikket is megosztottam ezzel kapcsolatban a , melyeket én is döbbenten olvastam.

Felmerült bennem ezen gondolkodva néhány kérdés. Az első az, hogy ez igaz-e? Általában biztosan, hiszen Kopp Mária professzorasszony élete utolsó percéig dolgozott azért, hogy tudóstársaival együtt felhívja a figyelmünket arra milyen nagy a baj, és ezt hazai és nemzetközi kutatások is alátámasztják.

Az én személyes válaszom azonban - kihangsúlyozva, hogy az én esetemben - a határozott nem. Én nagyon boldognak, lelkesnek, és örömtelinek érzem az életem. És sok hozzám hasonló embert ismerek, így két lehetőséget látok. Az egyik az, hogy az emberek és ezen belül a nők valóban nagyon boldogtalanok, csak valami véletlen, vagy szerencse folytán én, és még oly sokan az ismerőseim közül, nem ehhez a csoporthoz tartozunk. A másik lehetőség, hogy különböző módon gondolkodunk a boldogságról, és míg az egyik embert maga a létezés is örömmel tölti el, a másik attól is képes depresszióba esni, ami fölött nincs hatalma. Nekem is vannak olyan ismerőseim, akik a „Mitől vagy rosszkedvű?” kérdésre ingerülten visszakérdeznek: „Ilyen időben???” Talán mondanom sem kell, hogy van köztük olyan, aki az esőtől, van, aki a napsütéstől fog padlót. Tényleg igaz, hogy az ilyen embernek az Isten se tud a kedvére tenni.

Sokra tartom a proaktív, segítő, kedves embereket, magam is igyekszem közéjük tartozni, így egy évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy a hátralévő éveimben segítek másoknak boldogabbá válni. Úgy érzem illik megosztani azokkal, akiket érdekel, hogyan szervezik, élik, formálják az életüket, akik boldognak és elégedettnek tartják magukat, hátha segíthet ez több embernek, családnak is. Mivel a gyermekek nevelése általában női feladat különösen fontosnak tartom, hogy minél több asszony érezze boldognak magát, hiszen ez kihat a férfiakra, és családokra is. Az is régi bölcsesség, hogy csak boldog anya tud boldog gyermeket nevelni.

Az elhatározást követően megtanultam a békéltetést, mert a kezeletlen konfliktusok boldogtalanná tehetnek. Mediátorként arra törekszem, hogy kérdésekkel segítsem a hozzám fordulókat saját békéjük megtalálásában. Ezt követően született meg a oldal, ahol olyan tartalmakat is megosztok, amik segíthetnek a konfliktusok kezelésében.

Mivel a konfliktuskezelés önmagában nem garantálja a boldogságot, visszaültem az iskolapadba, és addig tanultam amíg life és business coach lettem. Ezzel a tudással elő lehet csalogatni a másik emberből a legjobb formáját, így azok is igénybe veszik, akiknek nincs problémájuk, csak fejlődni szeretnének, legyen szó párkapcsolatról, pályaválasztásról, vagy pénzről.

Ennek a hónapnak az elején megnyitottam Berettyóújfaluban, a Kálvin tér 8 szám alatt a „WordMagic Coach és Mediátor Irodámat”, ahova remélem, egyre többen ellátogatnak majd.

Az ingyenes program keretein belül minden hónap első keddjén délután öttől BoldogAsszonyok KerekAsztalt szervezek. Az első alkalom időpontja 2015. 07. 07. 17 óra. Helyszíne Berettyóújfaluban a Kálvin tér 8. szám alatt lévő „WordMagic Coach és Mediátor Iroda”, amely a régi posta első emeletén található.  A program 45-90 perces. Várom Önt is szeretettel.

A keddi ingyenes programokra 2016-tól kezdődően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 30 240 00 07 vagy e-mailben:

You have no rights to post comments