artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Professzionális fog- és szájápolás otthon, bárki számára elérhető áron! Napi megelőzés tiszta ultrahanggal  a saját fürdőszobájában! Próbálja ki!
 
 
 
 
 
Az Emmi-dent 100% ultrahangos fogkefe egyedüláló hatékonysággal pusztítja el a baktériumokat a fogak között, a fogínyen és mélyen a fogínytasakokban. Így bizonyítottan, jelentősen csökkenti a gyulladásokat, fogínyvérzést és a parodontózist. Az ultrahang és az ultrahangos fogkrém mikrobuborékai rövid időn belül megszüntetik a fogak elszíneződését. Ez a fehérítés erős vegyszerek nélkül történik, sőt még kitérőt sem kell tenni a fogorvos felé.
 
Adja vissza fogainak fiatalkori fehérségét néhány nap alatt!
 
Az Emmi-dent a megoldás érzékeny vagy visszahúzódott fogíny esetében, de tökéletes megoldás az implantátumot, koronát, hidakat viselőknek.
 
A fogszabályzó alatt megbújó baktériumokat is elpusztítja!
 
 
Az Emmi-Dent rendszeres használatának legfontosabb előnyei:
  • az Emmi-Dent tartós hatású 12 órán keresztül friss leheletet biztosít.
  • az Emmi-Dent kíméletes - dörzsölés nélkül tisztítja a fogak felületét, a fogközöket, a fogínytasakokat és repedéseket
  • az EmmiDent megelőző hatású – az ultrahang antibakteriális hatása eltávolítja a lepedéket, megelőzi a fogkő és a gyulladások kialakulását
  • az Emmi-Dent gyógyászati hatású – azaz a már meglévő gyulladások, mint pl. a parodontózis, afta – mivel a gyulladást okozó baktériumokat eltávolítja – néhány napos használat után elmúlnak. Az Emmi-Dent szájhigiéniára gyakorolt hatása már az első használat után érezhető.

Fogai olyanok lesznek, mintha éppen professzionális fogtisztításon járt volna!

 

NEM HISZI? PRÓBÁLJA KI!

 

Küldjön egy emailt névvel, címmel, telefonszámmal
a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, 
és néhány napra otthonába viheti a készüléket,
hogy a saját szemével győződjön meg minderről!
 
Az Emmi-Dent a kefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generál ultrahangot. Világszerte egyedülálló találmány. Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja. A speciálisan kifejlesztett nanobuborékos-fogkrémmel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben.
 
Egyedülálló technológia,
a hatása nem  összehasonlítható egyetlen ma Magyarországon kapható ultraszonikus fogkefével sem!
 
Az Emmi-dent ultrahangos fogkefe jelentős segítséget nyújt komoly és fájdalmas fog- és szájbetegségek esetén is, mint például gingvitis és parodontózis esetén is:
 
Fog- és szájbetegségek
 
Az ultrahangos fogkefe hatékony eszköze a fogínytasakokban mélyen megtalálható baktériumok elérésének. Alternatívája a fogorvosi kezelés, mikor a fogorvos felnyitja és kitisztítja a fogínytasakokat. Ilyenkor azonban szinte mindig visszamarad egy kevés baktérium, ezért a probléma újra és újra visszatér. Ha fogait rendszeresen Emmi-Dent-tel tisztítja, a baktériumok száma állandóan csökken, így a problémát – a szó valódi értelmében – a gyökerénél ragadjuk meg. A gyulladások elmúlnak vagy drasztikusan csökkennek – általában már néhány héten belül. A fogíny szemmel láthatóan egészségesebb lesz.
  • az Emmi-Dent eltávolítja a gyulladások okait – a baktériumokat és a lepedéket. Hatékonyan megelőzhető a fogkő kialakulása is.
  • az Emmi-Dent azokat a helyeket is tisztítja, ahová nem érnek el a sörték, mélyen a fogínytasakokban.
  • az Emmi-Dent ultrahangos fogkefe aktiválja az ínyben a vérkeringést, így segíti elő a gyógyulási folyamatot.
  • az Emmi-Dent nano-buborékos fogkrém milliónyi mikroszkópikus buborék előállításával támogatja illetve teszi lehetővé a tisztítási folyamatot, mivel ezek a legkisebb fogközökbe és egészen mélyen a fogínytasakokba is bejutnak.
Tudta, hogy a fogágybetegségek elősegítik a különféle
szisztémás betegségek kialakulását,
mint például
a stroke,
az érelmeszesedés,
a diabétesz
és a kardiovaszkuláris betegségek?
A kutatásról bővebben olvashat
 
 
AZ ÁRA?
 
Fontos kérdés, de meg fog lepődni!
A készülék ára töredéke annak, mint amit fog- és ínyproblémái miatt
egy év alatt a fogorvosra költene!
 
 
 
Hallgassa meg mint  mond minderről egy fogorvos:
 

 

Illetve a fejlesztőmérnök:

 

 

Gulyás Lenke - független képviselő

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 0630/3362226

You have no rights to post comments