artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2021. október 21. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

Sült oldalas hagymás tört burgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (500 Ft):

Tiramisu

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gyümölcsleves

Tejfölös szelet tésztával

Heti "B" menü:

Zöldborsóleves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ

Frissen festett udvari játékok és kerítés várta a berettyóújfalui Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde Széchenyi Tagóvodájának gyermekeit hétfőn. A Budapest Bank helyi fiókjának munkatársai, az intézmény dolgozói és a gyermekek szülei a Törődés Napja önkéntes akció során tették rendbe az intézmény udvarát. A pénzintézet idén ősszel országszerte 14 helyszínen rendezi meg az eseményt.

Az önkéntességnek nagy hagyománya van a Budapest Banknál. A pénzintézet Törődés Napja programsorozatát több mint tíz esztendeje, évente két alkalommal rendezik meg. Az akciók rendszerint a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények támogatását, a helyi lakosok életkörülményeinek és környezetének javítását célozzák. A bank munkatársai által végzett kétkezi munkán túl a pénzintézet anyagilag is hozzájárul a munkálatokhoz. A Budapest Bank berettyóújfalui munkatársai ezúttal a Széchenyi Tagóvoda udvarát szépítették meg.

„Fontosnak tartjuk, hogy aktívan részt vállaljunk a közösség mindennapjainak jobbá tételében, ezért idén is örömmel csatlakoztunk a Törődés Napjához. Legutóbb az Eötvös József Szakképző Intézetben önkénteskedtünk, idén pedig a kevés anyagi támogatásban részesülő Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde Széchenyi Tagóvodájának udvarát tettük szebbé” – mondta Szabó Judit, a pénzintézet berettyóújfalui fiókjának vezetője.

 

 

 

 

 

 

 

A pénzintézet további kezdeményezéseivel is aktívan támogatja a civil társadalom fejlődését. A bank jelentős szerepet vállal a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztésében, a kultúra, a szellemi élet, az oktatás és a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatásában is. A „Budapest Bank Budapestért” és a „Budapest Bank az Oktatásért és a Magyar Pénzügyi Kultúráért" Alapítványokkal, valamint a „Budapest Bank Békéscsabáért” Programmal az elmúlt 23 évben összesen mintegy 900 millió forinttal támogatta a közérdekű kezdeményezéseket.