artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Bihari Népfőiskola szervezésében Mazsola-csoport indult 0-3 éves gyermekek és szüleik részére Turzó Renáta vezetésével. A soron következő foglalkozás is nagy sikerrel, szép számú résztvevővel zajlott, melyről a gyermekek szülei mondták el tapasztalataikat. Az ott készült fotók megtekinthetők a

 

"Nekünk ez már a harmadik alkalom, hogy részt veszünk ezen a programon. Valamelyik nap volt otthon egy kis hiszti, de elkezdtem énekelni neki az itt megtanult kis mondókákat, meg verseket és utána  megnyugodott. Nagyon jó, hogy van ez a lehetőség, ilyenkor a gyerekek és mi, anyukák is kikapcsolódunk." - Tóthné Buczi Erika és Tóth Lotti (22 hónapos)

"A gyerekek közelsége miatt nagyon jó ez a program. Egy kicsit mi is kimozdulunk otthonról, tetszik a környezet, nagyon szépek a játékok és jól érezzük magunkat. Éva szólt, majd a szülőktől hallottam, hogy van ez a lehetőség. Pozitív visszajelzéseket kaptam és akkor én is terjesztettem, hogy akinek kisbabája van, mozduljon ki, jöjjenek. Mi már körülbelül ötödjére jöttünk, amíg ilyen idő van, hogy nem tudunk kint lenni, addig mindenképp részt veszünk a foglalkozásokon. A gyerekek is szívesen jönnek, barátkoznak egymással, sőt már menyasszonyjelölt is van." - Pálfi Edit és Törzsök Balázs (2 éves)

"Otthon nincs gyerek a környezetében és ez hiányzik neki. Azzal a céllal jövünk, hogy megszokja a közösséget, ez a program elősegíti, hogy a későbbiekben az óvodába könnyebb legyen a beilleszkedés, de e mellett sok mindent meg is tanultunk, számtalan versikét, mondókát tudunk már. A múlt héten betegség miatt nem voltunk, de azon kívül eddig minden alkalmon részt vettünk. Sok mondókát megtanultunk már a foglalkozásokon, otthon is sokat mondom neki és szereti ezeket a kis játékokat is." - Csávás Judit és Bereczki Lilla (18 hónapos)

"Mi még most jöttünk első alkalommal, az egyik közösségi oldalon olvastunk róla, hogy van ez a lehetőség. Úgy gondolom, hogy a másfél éves korosztálynak ez a foglalkozás nagyon hasznos, sokat fejleszti a képességeiket, mint például a ritmus érzéket vagy a művészi hajlamot." - Dienes Andrea, Csávás Milán és Csávás Dávid (másfél éves)

"Nekünk ez a harmadik alkalom, hogy részt veszünk ezen a programon. Azért tartom nagyon jó dolognak, mert egyrészt közösségben vagyunk, mondókákat tanulunk, más babákkal és anyukákkal ismerkedünk, másrészt kikapcsolódás babának és anyának egyaránt." - Szilágyiné Győri Kriszta és Szilágyi Álmos Illés (9 hónapos)

"Már többször voltunk a foglalkozáson, nagyon jó dolognak tartom, otthon is szoktam énekelgetni neki a dalokat, amiket itt tanulunk. Neki szerintem most még kevésbé jó, mert még kicsit, de később neki is hasznos lesz, mert így biztos megszokja a közösséget. Tóthné Varga Katalin és Tóth Csanád András (2 hónapos)

További ingyenes csoportfoglalkozások minden pénteken 10:00-11:00 óra között lesznek a Népfőiskola játszóházában (Oláh Zs. u. 3/a., tetőtér).

 

You have no rights to post comments