artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 29. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sóska krémleves

Cigánypecsenye hasábburgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Vidékfejlesztési Program, támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-7-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület – Helyi életminőség javítását célzó fejlesztések című felhívás alapján Sáp Községi Önkormányzat 7 995 466 Forint összegű támogatásban részesült. A projekt elszámolható költségei összesen 8 416 281 Forint. A Támogatás intenzitása: 95%

BSVEVP EULEADER

A sikeres projektelőkészítést követően a Támogatói Okirat kézhezvételét követően megkezdődött a beruházás, biztonsági kamerarendszer telepítése Sápon négy különböző helyen, valamint egy kamerajel feldolgozó központ kialakítása.

A fejlesztés során egy olyan biztonsági kamerarendszer került kiépítésre, aminek célja a közbiztonság javításának elérése. A cél elérése érdekében négy vasbetonoszlop került telepítésre a település fontosabb kereszteződéseibe, az oszlopokon összes öt darab kamera került elhelyezésre.

A kamerák közelébe optikai rálátás van a központi fejállomásra, mely az önkormányzat épületére lett telepítve. A hálózat zártláncú és titkosított csatornán üzemel.

A rögzítő a magyar jogszabályoknak megfelelően idegenektől zárt helységben az Önkormányzat tulajdonát képező, körzeti megbízott irodában a megfelelő kezelő személyzettel fog üzemelni.

A térfigyelő IP kamera rendszer működéséhez wireless hálózat került kiépítésre a kamerák részére. A térfigyelő hálózat adatátviteli felülete 5Ghz tartományban aktív elemekkel és antennákkal lett megtervezve és kialakítva.

A fejlesztés segíti a bűnmegelőzést és csökkenteni fogja a településen a bűncselekmények számát. A csökkenő bűnözés a településen élők közérzetének javulását okozza, ami hozzájárulhat a település vonzerejének növeléséhez. A fejlesztés által a területén élők életminősége javul, az aktív értékőrző közösségek erősödhetnek. Ezen felül cél volt a társadalmi felzárkózás és népesedési kihívások kezelése.

You have no rights to post comments