artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Berettyóújfaluban járva-kelve, autóbuszra várva jó látni, hogy a „Fogadj örökbe egy buszmegállót” kezdeményezés elnyerte a helyi cégek, vállalkozások rokonszenvét és ismét egy felújított, megszépült buszváróval lett gazdagabb városunk, ezúttal az MBH Bank jóvoltából. Incze Pétert, a berettyóújfalui bankfiók vezetőjét arra kértük, mutassa be néhány mondatban a céget, szolgáltatásait és munkatársait.

-Mit tudhatunk az MBH Bank megalakulásával és országos lefedettségével kapcsolatban?

Az MBH Bank 2023. május 1-jével született meg három pénzintézet – az MKB Bank, a Budapest Bank és a Takarékbank – egyesüléséből. A hármas bankfúzióval Magyarország legnagyobb tisztán magyar tulajdonú bankjává váltunk. Hagyományainknak és volt tagbankjainknak köszönhetően az ország legnagyobb fiók- és a második legnagyobb ATM-hálózatával rendelkezünk, továbbá - az országban egyedülálló módon – mobilbuszos bankfiókokkal segítjük az ügyfeleket. Büszkék vagyunk rá, hogy kétmilliós lakossági és vállalati ügyfélbázisunkat korszerű pénzügyi szolgáltatásokkal, folyamatosan bővülő termékpalettával szolgálhatjuk ki.

MHB bank berettyoujfalu02


-Hol érhetőek el Berettyóújfaluban és milyen szolgáltatásokkal várják az ügyfeleket?

Berettyóújfaluban a Dózsa György u. 3-5. szám alatt található a bankfiókunk, amely az országos fiókmodernizációs programunk keretében megújulva, megnövelt pénztári kifizetőhelyiségekkel 2023. november 20-án nyitott, egyesítve a jogelőd Budapest Bank és Takarékbank fiókokat. Jelenleg 9 munkatársunk dolgozik itt, akik minden területre kiterjedő tanácsadással várják az ügyfeleket hétfőn 8-17 óráig, keddtől csütörtökig 8-16 óráig, pénteken pedig 8-15 óráig.

A lakáshitelek és otthonteremtési támogatások kihelyezésével Győri-Nagy Nóra és Pócsi Katalin foglalkozik, a mikroválallkozások finanszírozásában, számlavezetésében elsősorban Göcsné Papp Tímea és Sanyó Zoltán segíti az ügyfeleket. A megtakarítások, prémium portfóliók kialakításában az ügyfeleink Dr. Tornyiné Deák-Fogarasi Kármen és Balog Ferenc segítségét kérhetik, minden egyéb lakossági ügyfélkiszolgálásban pedig Gurmai Brigitta és Szabóné Fábián Henriett állnak rendelkezésükre. A Dózsa Gy. u. 24. szám alatti irodánkban az agrárvállalkozókat szolgálja ki további három kollégánk. A működésünk során az univerzalitásban hiszünk, ezért a munkaköreink közt nagy az átfedés, így több témában is kérhetnek segítséget az ügyfeleink, partnereink egy adott kollégától. A korábbi Takarékbank fiók vezetéséért 2020. február óta, a korábbi Budapest Bank fiók vezetéséért 2022. június óta fiókvezetőként én felelek.

MHB bank berettyoujfalu04


-Mivel tudnak többek lenni a versenytársaiknál?

Univerzális bank révén a szokásos vállalkozói és lakossági hitelek mellett az otthonteremtési támogatásokat (pl.: babaváró, CSOK), a Széchenyi hitel termékeket, az MFB termékeit, a Fundamentát, a CIG biztosításokat és az EUROLEASING szolgáltatásait is elérik ügyfeleink. Célunk, hogy minden élethelyzetre megfelelő pénzügyi megoldást kínáljunk a hozzánk fordulók számára. Szinte nincs olyan ügyféligény, amit munkatársaink a nagybanki háttérnek köszönhetően ne tudnának kielégíteni. Ez a széles termékpaletta egyedülálló a magyar pénzügyi piacon.


-Nemrég örökbe fogadták és rendbe tették a gimnázium előtti buszmegállót, miért éppen ezt választották?

Nagyon örültünk, amikor megkaptuk a buszmegálló „örökbefogadásának” lehetőségét, és egy percig sem volt kérdés, hogy a gimnázium buszmegállóját szeretnénk választani. Amellett, hogy a legtöbb kollégánk ott tanult, nagyon szoros köztünk és a gimnázium között az együttműködés. Közös programokat, előadásokat szervezünk a diákok számára, segítjük őket a pályaválasztásban, ingyenes számlavezetést biztosítunk az ott dolgozóknak és a diákoknak is, illetve munkatársaink toborzásánál többször kérünk ajánlást az ott tanító tanároktól, ilyen ajánlásból pedig már több remek kollégát is sikerült találnunk.

MHB bank berettyoujfalu01


Városunk minden lakója nevében szeretnénk megköszönni azt a törődést, amivel évek óta segítik a helyi oktatási-, sport- és egészségügyi intézmények, egyesületek munkáját. A jövőben az MBH égisze alatt is folytatják a CSR tevékenységet?

Az MBH Bank és a helyi fiók elképzelése egybevág, szeretnénk, ha a térségben mi lennénk a legszerethetőbb és legügyfélbarátabb bank. A fúziót követő fejlesztések hosszútávon nagyban hozzá fognak járulni ehhez és a banki akciók is segítik ezeket a törekvéseinket. Szeretnénk, ha ügyfeleink a banki ügyintézést nem egy szükséges rossznak, hanem élménynek élnék meg, és boldogan járnának be hozzánk. A berettyóújfalui bankfiók dolgozói szakértelmükön túl lendületesek, közvetlenek, ennek köszönhetően jó hangulat uralkodik az ügyféltérben, amit szemmel láthatóan az ügyfeleink értékelnek.

A város vezetésével is kiváló az együttműködés, bankunk vezeti az önkormányzat számláját, illetve nemrég a helyi igényeknek eleget téve egy második ATM-et is üzembe helyeztünk a városközponttól távolabb.

A társadalmi felelősségvállalás fontos célkitűzése az MBH Banknak, amelyből helyben is szeretnénk részt vállalni, ezért lehetőségünkhöz mérten támogatjuk a települést. A korábbi években az óvodákat, iskolákat a kerítéseik és az udvari játékok karbantartásában támogattuk, mind anyagilag, mind társadalmi munkánkkal, valamint helyi sport és egyészségügyi alapítványok munkáját segítettük. Ezt a hagyományt, mindenképp szeretnénk folytatni a jövőben is.

You have no rights to post comments