artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 29. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sóska krémleves

Cigánypecsenye hasábburgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Eddig ismeretlen világokba kapunk betekintést.

Az interaktív szórakoztató eszközök az átélhető élmények határait folyamatosan tágítják. A technológiai fejlődésnek köszönhetően most már egyre izgalmasabb és élvezetesebb folyamatok részesei lehetünk, legyen szó játékról, zenehallgatásról vagy kreatív alkotásról. Az interaktív szórakoztató eszközök megkönnyítik a dolgunkat, segítenek, inspirálnak, eszközöket biztosítanak. Ma már az online póker játék éppúgy zajik, ahogy a valódi kaszinókban, a virtuális valóságnak köszönhetően pedig lassan elmosódnak a határok a képzelet és a valódi között.

A valóság más dimenziója

A VR headsetek egy olyan világba kalauzolnak, amiről eddig nem is sejtettük, hogy létezik. A filmek és számítógépes játékok elevenednek meg körülöttünk, mi pedig a részeseivé válunk. Ezek az eszközök lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szinte teljesen elmerüljenek ebben a világban. Legyen szó játékról, virtuális utazásról vagy művészeti élményről, a VR headsetek egyedülálló élményeket nyújtanak.

Interaktív játékkonzolok

Az interaktív játékkonzolok, nem csak a játékélményt fokozzák, hanem – akármilyen furcsán is hangzik – egyfajta közösségi élményt is nyújtanak. A mozdulatvezérlés és a kiváló minőségű grafika révén ezek az eszközök tehát lényegében egyszerre szolgálják az izgalmas szórakozást és a barátokkal való online kapcsolattartást.

Zenével telnek a napok

Az okos hangszórók nem csak lejátszák a zenét, hanem eközben interaktívak is, így hangvezérléssel a felhasználók parancsokat adhatnak a zenelejátszónak. Könnyen információkhoz juthatunk, miközben a kiváló minőségű műsort élvezzük.

Bőség

Az interaktív televíziók és streaming eszközök végtelen tartalmat kínálnak a nézőknek. A távirányítókon található gombok és a beszédfelismerés révén a felhasználók könnyedén navigálhatnak a kínálatban. Ma már nem csak fantáziálhatunk egy másik befejezésről, az interaktív funkciók segítségével a nézők részt vehetnek a tartalom alakításában és kiválasztásában is.

You have no rights to post comments