artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 19. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tárkonyos zöldségleves

Éhes ember kedvence hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Oreos palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Minden fogadó, profi vagy amatőr, szisztematikus vagy alkalmi játékos egy dolgot akar: pénzt keresni a fogadással. De jobban belegondolva egyértelművé válik, hogy minden fogadó mást is akar, és ez a pénzvesztés kockázatának minimalizálása. Ennek az az oka, hogy a sportfogadás mindig rejt kockázatot, és így nem csak a pénzszerzésről van szó, hanem sok esetben a fogadási veszteségek kockázatának elkerüléséről is. A fogadók által a veszteség kockázatának csökkentésére alkalmazott egyik legjobb és leggyakrabban alkalmazott stratégia az, hogy a lehető legtöbb információt szerezzenek meg a játékokról és a fogadásokról azáltal, hogy követik a fogadási szakértőket, akik nagyobb tudással, tapasztalattal és megértéssel rendelkeznek a fogadás terén, és tartalmasabb és hasznosabb tippekkel szolgálhatnak.

Bár ez a stratégia alapvető alapja annak, hogy megvédje magát a nagy veszteség kockázatától, ez nem elegendő az összesített veszteség kockázatának minimalizálásához, vagy a nagy nyeremények lehetőségének maximalizálásához.

Van néhány egyértelmű és biztos dolog, amit a fogadók megtehetnek annak érdekében, hogy nagyjából biztosítsák magukat és megelőző intézkedésekkel védjék a pénztárcájukat. Tehát, ha meg akarja tanulni, hogyan kerülje el a fogadási veszteségek kockázatát, és kompetenssé szeretne válni ebben, akkor olvassa el a szakértőink által készített, alábbi öt stratégiát tartalmazó listát.

1. Ne vigye túlzásba a bankrollját – legyen takarékosabb

Az egyik legfontosabb tényező a sikeres fogadásban az, hogy ne költekezzen felelőtlenül a bankrolljával. Bár lehet, hogy ez kissé konzervatívnak és óvatosnak tűnik, a valóság az, hogy ez az abszolút igazság. A bankroll és általában a fogadási pénz hatékony kezelése mindig kulcsfontosságú a hosszú távú siker eléréséhez.

Ahhoz, hogy valóban takarékos legyen, fontos, hogy megállapítsa a bankrolljának határait, és soha ne lépje túl ezeket a határokat. Egy megfontolt és diszciplinált megközelítés segít abban, hogy a pénzét hosszabb távon hatékonyan kezelje, és minimalizálja a veszteségeket. Gondoljon arra, hogy a fogadások hosszú távon történő folyamatos gyarapítása a cél, és ne csak azonnali nyereségekre koncentráljon.

Továbbá, tartsa szem előtt a hosszú távú célokat is. Ne essen abba a hibába, hogy azonnali nyereségre és nagy kockázatú fogadásokra összpontosítson. Inkább tervezze meg a fogadási stratégiáját a hosszú távú stabilitás és nyereség elérése érdekében. Egy kiegyensúlyozott és megfontolt megközelítés segít elkerülni a felesleges kockázatokat és fenntartani a pénzügyi biztonságot.

2. Kövesse a lapos fogadási megközelítést, csak akkor vizsgálja felül, tekintse át, ellenőrizze és módosítsa, ha szükséges

A lapos fogadási megközelítés egy olyan alapelv, amelyet szorosan összekapcsolnak a pénzkezeléssel a sportfogadásban. Ez azt jelenti, hogy ne változtassa meg a fogadások méretét (az egységtétet) minden alkalommal, amikor nagy nyereményeket vagy hirtelen veszteségeket tapasztal. Fontos, hogy legyen következetes és hű maradjon a meghatározott tétmérethez, függetlenül attól, hogy egy időszakban sok győzelmet vagy veszteséget ér el. Lebegjen szemünk előtt példaként az az amerikai férfi, aki minimális téttel hatalmasat nyert, és még akkor sem kockáztatott nagyot, amikor biztos volt a tippjeiben.

A lapos fogadás kritikus fontosságú a hosszú távú siker szempontjából. Ez a megközelítés megvédi Önt attól, hogy túl sok pénzt veszítsen egyetlen rossz döntés vagy rossz sorozat miatt. Ahelyett, hogy hirtelen növelné vagy csökkentené a fogadások méretét az aktuális eredményektől függően, inkább tartsa meg az eredeti egységtétet és higgyen a hosszú távú stratégiában.

Ugyanakkor, időnként fontos áttekinteni és felülvizsgálni a lapos fogadási megközelítést. Nézze át a fogadási teljesítményét, értékelje az adatokat és analizálja a tapasztalatait. Ha szükséges, módosítsa és finomhangolja a stratégiát, de csak akkor változtassa meg a fogadások méretét, ha az adatok és az elemzések egyértelműen azt mutatják, hogy ez indokolt.

A hosszú távú stratégia követése kulcsfontosságú a lapos fogadási megközelítés sikeréhez. Ne hagyja, hogy az érzelmei vagy az átmeneti eredmények befolyásolják a döntéseit. Tartsa meg a meghatározott egységtétet, és bízzon abban, hogy hosszú távon ez a következetesség és a felelős megközelítés hozza meg a sikert.

3. Ne kergesse a veszteségeket. Tudja, mikor „nem szabad fogadni”

Ha Ön érzelmi fogadó, és az impulzusok vezérlik, akkor valószínűbb, hogy fogadási veszteségeket fog hajszolni. De a veszteségek hajszolása sokkal közelebb visz a pénz elvesztéséhez, és hosszú távon csődhöz vezet. Tehát az egyik alapvető módja annak, hogy elkerüljük a fogadási veszteségek kockázatát, ha abbahagyjuk a már generált veszteségek üldözését. Nagyon fontos, hogy a fogadók tudják, mikor „nem szabad fogadni”, ahogyan az is nagyon fontos, hogy „mikor fogadjanak”. Néha jobb, ha hagyják úgy, ahogy van, mint hogy kergessék azt, amit már elveszítettek.

Az érzelmi fogadás veszélyes terület a sportfogadásban. Az impulzusok vezérelhetik a döntéseinket, és gyakran a veszteségek üldözésebe hajlunk. Azonban ezek a veszteségek még közelebb visznek bennünket a pénz elvesztéséhez, és hosszú távon akár csődhöz is vezethetnek. Ezért kiemelten fontos, hogy megtanuljuk elkerülni a fogadási veszteségek kockázatát, és felismerjük, mikor kell abbahagyni a már generált veszteségek üldözését.

Az egyik alapvető lépés az érzelmi fogadás kontrollálása és megfékezése. Tanuljuk meg felismerni, hogy mikor hajlamosak vagyunk irracionális döntéseket hozni, és korlátozzuk az impulzusainkat. Gyakoroljuk a fegyelmet és a hideg fejjel való gondolkodást, hogy ne engedjük, hogy az érzelmeink irányítsanak bennünket a fogadások során. Ha végképp nem tudja megtartani a kontrollt, akkor érdemes légzés technikákkal megnyugodni, és csak utána folytatni a játékot.

Fontos tudni, hogy néha a legjobb döntés az, ha nem fogadunk. Ismerjük fel, mikor áll fenn a veszteségek üldözésének kísértése, és inkább hagyjuk, hogy az adott helyzet úgy maradjon, ahogy van. Ne keressük az elvesztett pénzt, mert ez csak még nagyobb veszteségekhez vezethet. Lépjünk hátra, gondolkozzunk hosszú távon, és ne hagyjuk, hogy az érzelmeink diktálják a döntéseinket.

4. Legyen óvatos, amikor az abszolút favoritokra fogad, akik sok győzelmet arattak, vagy azokra az esélyesekre, akik vesztes sorozatból jönnek ki.

Az egyik nagyon gyakori hiba, amelyet sok fogadó elkövet – különösen a kezdők, de bizonyos esetekben a tapasztaltabb fogadók is –, hogy olyan csapatra fogadnak, amelyik győzelmi vagy vesztes sorozatból jön ki, csak azért, mert erősebbnek tartják őket. Az ilyen fogadásokat az online fogadóirodák általában rosszul értékelik, ami azt jelenti, hogy nem a megfelelő szorzót tükrözik a végeredményre, és így a fogadók „rossz értékeket” kapnak, mivel a csapatok vagy felül- vagy alulértékeltek a közelmúltbeli teljesítményük miatt.

5. Soha ne fogadjon tájékozódás nélkül

Ez egyformán jelentős az előző négy stratégiához képest, annak ellenére, hogy eleve csak ajánlásként hangozhat. De az igazság az, hogy sok fogadó van, aki egy vagy néhány sportfogadásra támaszkodik, és úgy tesz fogadást, hogy nem ad különösebb erőfeszítést a kutatásra és a részletes, naprakész tájékozottságra. A bukmékerek ugyanazon fogadásokért eltérő árat alkalmaznak, és ez az, ami gyakran kiemeli őket a versenytársak közül. Tehát annak elkerülése érdekében, hogy bankrollja csődbe menjen vagy nagy veszteséget szenvedjen, feltétlenül keresse meg ezeket a különböző árakat, és válassza ki azokat, amelyek a legtöbb értéket képviselik.

You have no rights to post comments