artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Manapság a melegítőnadrágoknak egyáltalán nem kell kizárólag a sportos, ám stílust mellőző kinézettel rendelkeznie. Sőt komplett kollekciók jöttek létre arra, hogyan lehetünk elegánsak egy jól megtervezett melegítőben is. Az ilyen laza, és mégis nőies stílus az „It girls” trendre jellemző igazán.


Kényelmes, trendi és stílusos
Már rég elfelejthetjük a retró időszakra jellemző bő és nemtelen, na meg persze egyáltalán nem stílusos melegítők korszakát. Helyettük a divattervezők olyan álom melegítőszetteket alkottak, amelyekben akár egy partin is bátran megjelenhetünk. Az ilyen melegítők nem csak sportosak, de rendkívül nőiesek is. Finoman követik a test vonalát, és csak ott passzosak, ahol kell. Ezen kívül pedig rendkívül kényelmesek. A hétköznapok mellett sporthoz és otthonra is használhatóak, valamint nagyon jól mutatnak sportcipőkhöz és sneakerekhez is. Milyen fazont válasszunk? Merthogy manapság ebből is több akad. Amíg régen kizárólag maximum csak kétféle fazon közül választhattunk, ma már egészen széles lett a női melegítőnadrágok fazonpalettája is. A klasszikus egyenes szárú mellett kifejezetten csinos, testhezállóbb modelleket is választhatunk. Ezen kívül a slim fit és skinny fazonokat is kinézhetjük magunknak, amelyek kifejezetten elegáns kinézetet adnak. A stílusosság pedig nem kell, hogy luxus legyen már az edzőteremben sem. Ezekkel a melegítőkkel egyszerre edzhetünk kényelmesen és divatosan.

Milyen színt érdemes választani?
A Bolf.hu oldalán például elképesztő színválaszték áll rendelkezésre, ami nem is véletlen, hiszen az idei trendek nagyon is kedveznek a különféle élénk színeknek a klasszikusok mellett. Ezért gyakorlatilag egyáltalán nem érdemes visszafogni magunkat, ha a színekről van szó. Bátran válogathatunk a különféle élénk árnyalatok között, viszont aki a visszafogottabb stílust kedveli, annak is bőven akadnak sötétebb színű modellek. Az ilyen elegánsabb típusokat még akár egy sportosabb üzleties öltözködéshez is felvehetjük, néhány melegítőnadrág ugyanis szinte semmiben nem különbözik a farmerektől, csupán anyagukban térnek el. Vagyis az ilyen melegítők a rideg farmer helyett finom pamutanyagból készültek. Szabásra azonban teljesen a hétköznapi nadrágokhoz hasonlítanak.

Modern melegítők hétköznapi viselethez
Nem kell ám állandóan farmerban gondolkodni, ha a barátnőkkel találkozunk, vagy épp a hétvégi bevásárlást szeretnénk megejteni. A mai modern minimalista melegítők pont elég jól néznek ki ahhoz, hogy egy stílusos sneakerrel felvéve viselhessük a városban őket. Válasszunk akár egy klasszikusabb egyenes fazont vagy egy testhezállóbb slim fitet – mindkét esetben nőies és kényelmes megjelenést kapunk. Az ilyen nadrágokat hordhatjuk egy csinosabb pólóval, pulcsival és mellénnyel együtt. Ha pedig még az eleganciát is szeretnénk belecsempészni, akkor egy fekete szett piros kabáttal például kifejezetten vagány és stílusos lehet egyben. Az idei trendek az élénkebb színeket is széles kínálattal képviseltetik, ezeket nagyon ajánlott hordani még ősszel is, főleg, hogy az idei őszi színek közé bekerültek a kifejezetten vidám árnyalatok. Nem kell tehát abszolút visszafogni magunkat, ha például az őszi sportos szettünkhöz egy pink vagy neonzöld melegítőt választanánk.

You have no rights to post comments