artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Vidékfejlesztési Program, támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-6-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület - Mikrovállalkozások eszközbeszerzésének támogatása című felhívás alapján Kiss Sándor József egyéni vállalkozó 4 614 788 Forint összegű támogatásban részesült.  Az egyéni vállalkozó eszközbeszerzéséhez kapcsolódó beruházás teljes elszámolható költsége 6 592 560 Ft, a támogatás intenzitása: 70 %-os.

Kiss Sándor József, földesi székhelyű egyéni vállalkozóként több, mint 10 éve van jelen a térség építőipari szolgáltatói között. Megrendelései döntő többsége is Hajdú-Bihar megyéből, főleg a Bihar-Sárrét térségből érkezik. Vállalkozásának tevékenységi körébe tartozik az épületburkolói és az ehhez kapcsolódó munkák, valamint a térburkolás és az ehhez tartozó előkészítő munkák.

Egyes tevékenységeire szakosodott kisebb vállalkozások és szakemberek megtalálhatóak a piacon, viszont a térségben Kiss Sándor József sokoldalú szolgáltatást nyújt. Emiatt lakossági és céges ügyfelek nagy érdeklődést mutatnak a vállalkozás iránt.

Az elmúlt egy évben nyújtott szolgáltatásai közé tartozik különböző igényeknek megfelelő lakó és nem lakó épületek padlózatának és falazatainak hidegburkolása, valamint a nagy nép-szerűségnek örvendő lamináltpadlózás és melegburkolás.

Tevékenységei között szerepel mindezek mellett a külső terek burkolása, térburkolás, tér-és szegélykövek lerakása, valamint az ezen munkák előkészítéséhez szükséges gépi és kézi földmunkák elvégzése lakossági és vállalkozói ügyfelek számára. Önkormányzati megrendelései is vannak, belső úthálózatok és parkolók előkészítési, szegélykövezési és térburkolási munkálataira.

A fejlesztés során beszerzett eszközök és gépek segítségével növelni szeretné eddigi tevékenységeinek színvonalát, hatékonyságát, ezáltal egy magasabb szintre kívánja emelni komplex szolgáltatásait. A projekt során beszerzésre került egy mini forgókotró, a burkolási tevékenységet segítő gépek, berendezések, valamint a magasabb szintű irodai munkát lehetővé tévő számítógép. A fejlesztés során marketing tevékenység is megvalósult szórólapok terjesztésével.

Az építőipari szektorban a három legfontosabb szempont, amelynek egy vállalkozónak meg kell felelni, az az egyedi igények szem előtt tartása, az esztétikailag kiváló végeredmény, valamint a gyorsaság és megbízhatóság. Ezek az értékek kiemelkedően fontosak a megrendelők számára, éppen ezért ezen értékekből nevezett vállalkozó sem enged. Ezáltal az elmúlt több mint tíz évben, növekvő népszerűséget tudhatott magának a piacon, amelyet az elkövetkező években is szeretne fenntartani.

You have no rights to post comments