artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 25. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Bakonyi sertésszelet főtt tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Vidékfejlesztési Program, támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-6-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület – Mikrovállalkozások eszközbeszerzésének támogatása című felhívás alapján Szabó Miklós Lajos 4 701 167 Forint összegű támogatásban részesült. Az egyéni vállalkozó eszközbeszerzéséhez kapcsolódó beruházás teljes elszámolható költsége 6 715 956 Ft, a támogatás intenzitása: 70,00 %-os.

Szabó Miklós Lajos több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a lakásfelújítás területén. Egyéni vállalkozóként néhány éve foglalkozik magas minőségben festéssel és mázolással. Kabai székhelyű vállalkozóként egész Hajdú-Bihar megye területén vállal munkát. A fejlesztés keretei között beszerezésre kerülő eszközök segítségével tovább tudja növelni vállalkozása színvonalát. A festés és mázolás mellett más tevékenységekkel is bővül a vállalkozás profilja. Társasházak és panelházak teljeskörű építési befejezési munkái, glettelés és festés, alagsori és mélygarázsban végzendő gipszkartonozási és mázolási munkákat is, valamint mélygarázsokban, közlekedési úti felfestéseket. Megrendelései között vannak acélszerkezetek tűzgátló festései is. A beszerzéssel, megnövekszik a hatékonyságát és ezáltal gyorsabban tud ugyan olyan színvonalú munkát végezni.

A pályázat keretein belül beszerezésre került ipari tisztító és takarító szett hozzájárul a tiszta munkakörnyezet biztosításához. A padló és falmegmunkáló zsiráf segítségével teljesen simafelületek kerülhetnek átadásra a megrendelők számára és a hozzácsatolt porszívóval a rend fenntartása is garantált.

A korszerű glett és festékszóró segítségével az egyéni vállalkozás legfőbb tevékenységének továbbfejlesztése valósul meg.

A magasban végzett munkákhoz biztonságos állványrendszer kerül beszerzésre a későbbiekben.

Vételezésre kerül egy korszerű laptop, valamint egy speciális nagy hőtartományban működő hőkamerás mobiltelefon. Az előbbi az irodai munka hatékonyságát hivatott elősegíteni, míg a hőkamerás telefonnal a lakóházak hőveszteségét lehet nagy pontosággal meghatározni.

A projekt eredményeképpen a mikrovállalkozás eszköz- és technológiai háttere jelentősen fejlődik, szolgáltatásai bővülnek.

You have no rights to post comments