artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 23. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vegyes zöldségkrémleves

Mozzarellával-kolbásszal grillezett karajszeletek jázmin rizzsel, kukorica salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Bár jelenleg be nem teljesülő jóslatnak tűnik, de a tavasz közeleg. Csillagászati értelemben mindenképpen, és a természet ébredésére egyéb jelek is utalnak. Szóval lassan-lassan betoppan az új szezon, ami a blog CCC berkeiben egyet jelent a fazonok, árnyalatok és anyagok sokszínűségével. Amit természetesen nem rejtünk véka alá!

Az aktuális szezon nagyban eltér az előzőtől?

Minden egyes periódus új köntöst visel a megelőzőhöz képest. Ugyanakkor a trendre jellemző, hogy egyes stíluselemek ismétlik önmagukat. Bár kicsit megújulva, átalakulva, de újra és újra felbukkannak bizonyos időközönként. Tehát van is új a nap alatt, meg nincs is. Ennek megfelelően evidens, hogy a szezonok hoznak magukkal újító gondolatokat, elképzeléseket és olyanokat, amikre ráismerhetünk régebbről. De ez így van jól, hiszen a hagyományos értékek vegyítése az innovatív elgondolásokkal pazar ötlet. Ami nem meglepő módon látványos végeredménnyel jár.

A blog CCC nem fukarkodik az információkkal, és az olvasók elé tárja a divat változásait, az érvényes irányzatokat és a rájuk vonatkozó jótanácsokat. Hogy hogyan érdemes ezeket a cikkeket olvasni? Úgy, mintha mankók lennének, amik segítenek a választásban, válogatásban, de akár félre is tehetőek. Azért hangsúlyozzuk ezt ki, mert a CCC széles választéka ezernyi féle ízlést szolgálhat ki. Azaz minden esetben, függetlenül az aktuális tavaszi vagy éppen nyári szezon „elvárásaitól” az egyéni ízlés az, ami fixen és megingathatatlanul mérvadó.

fashion blog ccc

Érdemes az árral szemben úszni?

Olykor igen. Aki önazonos módon öltözködik, vagyis a kisugárzása magabiztosságról, elégedettségről tanúskodik, annak nem vitás, hogy jóformán mindegy milyen stílussal jellemezhető a megjelenése. Mivel harmóniát közvetít és sugároz, innentől kezdve a többi nem számít. Ezzel szemben, ha valaki úgy ölti magára a jelenlegi trend jegyeit, hogy közben nem érzi komfortosnak a helyzetét, az nyomban meglátszik. Még a nem hozzáértők is érzékelik, hogy valami nincsen rendben.

Ebből az következik, hogy az első és legfontosabb az egyéni ízlésen túl az összhang, a belső kiegyensúlyozottság megteremtése. Márpedig ez kizárólag egyetlen módon valósulhat meg. Ha minden szín, minden fazon, és minden anyag jó érzéseket kelt. És nem a szemlélőkben, az ismerősökben. Az ugyanis lényegtelen, hogy ki mit mond. Ha belülről fakad az elégedettség, az úgyis rögtön érzékelhetővé válik a környezet számára is.

A blog CCC folyamatosan friss hírekkel szolgál, így aztán a tájékozottság megszerzése nem okozhat problémát. Ha pedig valami kiemelkedik a tömegből, és szívdobbantós tetszést vált ki, akkor a CCC üzleteiben országszerte beszerezhető a kiszemelt termék. De akár online is kosárba pakolható mindaz, ami a szívnek és szemeknek kedves.

Kitartást tehát, a zord mínuszok ellenére a háttérben már közelít a tavasz, s nyomában a nyár. Néhány hét múlva betörhetnek az új szezon vadító újdonságai, és átformálhatják a téli álmot alvó divat világát. Addig is ildomos olvasgatni a cikkeket, hogy egyetlen információ se vesszen a felejtés homályába.

You have no rights to post comments